image title
image title
image title

Wil je makelaar of taxateur worden of op een andere wijze aan de slag in de vastgoedbranche? Wil je zeker zijn van een goede opleiding, met de meeste contacturen en docenten uit de praktijk? Dan begint jouw vastgoedcarrière bij de Academie voor Vastgoed. Al onze vakopleidingen zijn zowel klassikaal als in een virtuele variant te boeken. 

De vakopleidingen zijn geschikt voor iedereen die werkzaam is in het vastgoed, of een carrière in het vastgoed ambieert. In onderstaand schema zie je de verschillen tussen de populairste opleidingen:

 

​Vastgoedintroductiecursus 

Wil je je eerst oriënteren in de vastgoedsector? Kies dan voor de Vastgoedintroductiecursus. Deze cursus  is vooral interessant voor (nieuwe) binnendienstmedewerkers op een vastgoed gerelateerd kantoor. Deze vastgoedintroductiecursus is niet verplicht wanneer je zelfstandig makelaar/taxateur, of assistent-makelaar wil worden.
> Klik hier voor meer informatie over de Vastgoedintroductiecursus

Assistent-makelaar wonen (ARMT) 

De Assistent-makelaarsopleiding is de snelste manier om gecertificeerd aan de slag te gaan op een makelaarskantoor waarbij je ook gediplomeerd bent om bij verkoop bezichtigingen te doen en te onderhandelen. Deze opleiding is niet verplicht wanneer je zelfstandig makelaar/taxateur wilt worden.​ Ben je werkzaam op een kantoor bij een woningcorporatie? Ook dan heeft deze opleiding een grote meerwaarde. 
> Klik hier voor meer informatie over de Assistent-makelaarsopleiding

Nieuwe opleidingsroute

Wil je makelaar of taxateur worden? De eerste stap in deze richting is de opleiding Basistheorie Vastgoeddeskundige.
Nadat je de Basistheorie Vastgoeddeskundige succesvol hebt afgerond maak je een keuze. Of je volgt de opleiding tot makelaar, of de opleiding tot taxateur. 

Als je makelaar wilt worden moet je specialiseren in een van de drie Kamers: 

Makelaar  Wonen

Wil je makelaar van woningen worden? Dan kies je voor een specialisatie in de Kamer Wonen.  De opleiding bestaat uit drie onderdelen, die je opleiden tot kandidaat-makelaar en/of register makelaar. > Klik hier voor meer informatie over de opleiding tot (kandidaat-)makelaar wonen.

Makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed

Wil je makelaar in het bedrijfsmatig (commercieel) vastgoed worden? Dan kies je voor een specialisatie in de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed. > Klik hier voor meer informatie over de opleiding tot makelaar bedrijfsmatig vastgoed.

Makelaar Landelijk Vastgoed 

Wil je makelaar in het Landelijk Vastgoed worden? Dan is dit de opleiding voor jou. > Klik hier voor meer informatie over de opleiding tot makelaar landelijk vastgoed.

Taxateur

Wil je taxateur worden? > Klik hier voor meer informatie over de opleiding tot taxateur. 

​​​Open Avond

Een compleet beeld krijgen van al onze opleidingen? Kom naar een Open Avond. Hier worden verschillende presentaties gegeven, kun je op je gemak het lesmateriaal bekijken en al je vragen stellen aan docenten en medewerkers van de Academie voor Vastgoed. Onderstaande video geeft een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten van een Open Avond: 

   

image

Heeft u een vraag over de opleidingen?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

Corona update – vanaf 1 september ook weer op locatie!image title

Vanaf 1 september geeft de Academie ook weer op locatie les! Uiteraard rekening houdend met alle dan geldende COVID-maatregelen.

Voor diegenen die zich nog niet comfortabel voelen bij het samenkomen in een lokaal worden verschillende cursussen en vakopleidingen nog steeds in ons virtuele klaslokaal aangeboden. Je kunt dus zelf kiezen: volg je de les op locatie of kies voor de locatie ‘Zoom’ en doe je waar maar wilt mee in ons virtuele klaslokaal.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 030 608 51 60.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.