image title
image title
image title

De beste worden in wat u doet.

De wereld van de woningcorporaties is volop in beweging. Denk aan ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en klimaatneutraal bouwen/renoveren maar ook ketensamenwerking en terug naar de kernactiviteiten van de corporatie.  Zowel op strategisch niveau als in de dagelijkse praktijk wordt van corporaties verwacht hier vorm aan te geven. Dit vraagt ook om een andere houding en rol van u als medewerker. Welke kennis en vaardigheden hebt u nodig om van toegevoegde waarde te zijn voor uw organisatie?

De Academie voor Vastgoed kent de uitdagingen waar de corporaties voor staan. Vanuit onze jarenlange ervaring met opleiden binnen de vastgoedbranche bieden we relevante praktijkgerichte cursussen waarmee u direct aan de slag kunt. Wij zorgen voor ontwikkeling van kennis en vaardigheden die ertoe doen, nu en in de toekomst.

Opleidingen en cursussen

Welke resultaten wilt u behalen in uw werk? Welke kennis en vaardigheden heeft u nodig om persoonlijk te groeien? De Academie voor Vastgoed heeft een breed scala aan opleidingen en cursussen die u de mogelijkheid geven om u nog verder te ontwikkelen in uw vakgebied. Het aanbod betreft zowel ééndaagse cursussen en leerlijnen die bestaan uit meerdere bijeenkomsten. U kunt er dus voor kiezen om een langer traject te doorlopen of om uw kennis in één dag bij te spijkeren.

Bent u benieuwd naar wat wij u te bieden hebben?  Klik op ‘wanneer kan ik starten’ bovenaan de pagina.

image

Meer weten?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

In één keer aan al uw studieverplichtingen voldoen? image title

Uw tijd is kostbaar, dat begrijpen we bij de Academie voor Vastgoed. Met een cursuspakket boekt u in één keer al uw jaarlijkse educatie voor een of meerdere registers en kamers. De pakketten worden aangeboden op verschillende locaties in het land. 

Meld u vandaag nog aan via een van onderstaande links.

 Wilt u liever een persoonlijk advies? Meld u dan aan voor onze Studieadvies Service