image title
image title
image title

Voor diegenen die zich nog niet comfortabel voelen bij het samenkomen in een lokaal worden verschillende cursussen en vakopleidingen in ons virtuele klaslokaal aangeboden. Je kunt dus zelf kiezen: volg je de les op locatie of kies je voor de locatie ‘Zoom’ en doe waar je maar wilt mee in ons virtuele klaslokaal.

Wat heb je nodig?

Het enige wat je nodig hebt is een device met de Zoom app (klik hier om deze gratis te downloaden)! Het is aan te bevelen om een device te gebruiken met een camera en microfoon. Mocht je dit niet hebben dan is dit geen probleem, het systeem beschikt ook over een chatfunctie waarin je je vragen aan de docent kunt stellen.

Je ontvangt via de mail van ons een uitnodiging voor de Zoom vergadering. Start uiterlijk 15 minuten van te voren de Zoom vergadering op. Zo heb je tijd om eventueel technische mankementen op te lossen. Meer hoef je niet te doen. Heb je vragen? Bekijk de FAQ , neem telefonisch contact met ons op of stuur een WhatsApp bericht.

Welke cursussen en opleidingen worden virtueel gegeven?

Elke cursus of opleiding waarbij je de locatie ‘Zoom’ ziet staan wordt virtueel gegeven. 
Hieronder vind je een opsomming. 

Vakopleidingen
De eerste stap in jouw makelaarsopleiding of taxateursopleiding: de Basistheorie Vastgoeddeskundige, zowel in volledige avondopleiding als losse modules.

De tweede stap in jouw opleiding tot makelaar Wonen of makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed.

De derde stap in jouw opleiding tot makelaar Wonen: de praktijkopleiding.

De opleiding tot Assistent Makelaar.
De Vastgoedintroductiecursus.

Jaarlijkse Educatie

Het Pakket Wonen bestaande uit de verplichte dag VastgoedCert Wonen en de verplichte opleiding NRVT Wonen (beide ook los te boeken). 

De verplichte dag BV/LV. Dit jaar heeft VastgoedCert voor deze kamers hetzelfde onderwerp verplicht gesteld. Klik hier om je aan te melden voor de verplichte dag BV/LV

Facultatieve dagen 

Naast de verplichte dag kan je als makelaar en taxateur voor de kamers Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed en/of Landelijk Vastgoed de volgende cursussen in ons virtuele klaslokaal volgen:

Actualiteiten vergunningsvrij bouwen (3 punten Wonen, BV en LV – VGC en NRVT)
Huurrecht basis: bedrijfsruimten (6 punten Wonen en BV – VGC en NRVT) 
Label C, en nu? (6 punten BV – VGC en NRVT)
Vastgoed Fiscaal bekeken (3 punten Wonen, BV en LV – VGC en NRVT)

We kunnen ons voorstellen dat je door de dagen je verplichtingen niet meer ziet. Gelukkig staan onze medewerkers dagelijks van 08:30 tot 17:00 voor je klaar om te helpen bij het inplannen van jouw jaarlijkse educatie verplichtingen. Bel ons op 030-6085160, stuur een e-mail naar info@academievoorvastgoed.nl of stuur een WhatsApp bericht.

Let op: heb je bericht ontvangen van VastgoedCert dat je onder het nieuwe hercertificeringssysteem valt? Dan hoef je dit jaar voor VastgoedCert geen cursus te volgen. Heb je geen bericht ontvangen, dan verloopt jouw certificaat dit jaar nog niet en dien je wel educatie te volgen.

image

Persoonlijk advies?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

Corona update – vanaf 1 september ook weer op locatie!image title

Vanaf 1 september geeft de Academie ook weer op locatie les! Uiteraard rekening houdend met alle dan geldende COVID-maatregelen.

Voor diegenen die zich nog niet comfortabel voelen bij het samenkomen in een lokaal worden verschillende cursussen en vakopleidingen nog steeds in ons virtuele klaslokaal aangeboden. Je kunt dus zelf kiezen: volg je de les op locatie of kies voor de locatie ‘Zoom’ en doe je waar maar wilt mee in ons virtuele klaslokaal.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 030 608 51 60.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.