image title
image title
image title

Gelet op de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om vanaf 5 oktober weer volledig over te schakelen naar online lesgeven. Dit omdat wij de veilig- en gezondheid van jou als cursist/student, onze docenten en onze medewerkers op locatie onvoldoende kunnen waarborgen. Deze maatregel blijft tot nader orde van kracht.  

Wat betekent dit voor jou?  
Als je al bent ingeschreven voor een cursus of opleiding ontvang je binnenkort per e-mail een link naar het virtuele klaslokaal en meer informatie over hoe je online deel kunt nemen. Er zijn VANAF 5 OKTOBER geen klassikale uitvoeringen meer. Eventuele lessen voor 5 oktober gaan WEL op locatie door.  Ook de regiodag en de praktijkdag voor de vakopleiding tot makelaar gaan (met strikte in acht neming van maatregelen) door. 

Wat heb je nodig?

Het enige wat je nodig hebt is een device met de Zoom app (klik hier om deze gratis te downloaden)! Het is aan te bevelen om een device te gebruiken met een camera en microfoon. Mocht je dit niet hebben dan is dit geen probleem, het systeem beschikt ook over een chatfunctie waarin je je vragen aan de docent kunt stellen.

Je ontvangt via de mail van ons een uitnodiging voor de Zoom vergadering. Start uiterlijk 15 minuten van te voren de Zoom vergadering op. Zo heb je tijd om eventueel technische mankementen op te lossen. Meer hoef je niet te doen. Heb je vragen? Bekijk de FAQ , neem telefonisch contact met ons op of stuur een WhatsApp bericht.

Studieadvies nodig?

We kunnen ons voorstellen dat je door de dagen je verplichtingen niet meer ziet. Gelukkig staan onze medewerkers dagelijks van 08:30 tot 17:00 voor je klaar om te helpen bij het inplannen van jouw jaarlijkse educatie verplichtingen. Bel ons op 030-6085160, stuur een e-mail naar info@academievoorvastgoed.nl of stuur een WhatsApp bericht.

Let op: heb je bericht ontvangen van VastgoedCert dat je onder het nieuwe hercertificeringssysteem valt? Dan hoef je dit jaar voor VastgoedCert geen cursus te volgen. Heb je geen bericht ontvangen, dan verloopt jouw certificaat dit jaar nog niet en dien je wel educatie te volgen.

image

Persoonlijk advies?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl