image title
image title
image title

Het zijn vreemde tijden voor ons allemaal. Een ding blijft echter overeind; als je niet onder het nieuwe hercertificeringssysteem van VastgoedCert valt (hier val je onder als jouw certificaat dit jaar vernieuwt) moet je als makelaar aan de educatieverplichting voldoen.

Dat moet momenteel natuurlijk compleet online, maar dan wel graag persoonlijk en interactief. Dat kan bij de Academie voor Vastgoed! Meld je nu aan voor de virtuele variant van de verplichte dag voor het register VastgoedCert.

Stel je eens voor, nog voordat de zomer begint heb je de verplichte dag(en) voor VastgoedCert al achter de rug en dat waar je maar wilt! Scroll naar beneden om te zien welke verplichte dag voor jou geldt.

Wat heb je nodig?

Het enige wat je nodig hebt is een device met de Microsoft Teams app (klik hier om deze gratis te downloaden)! Het is aan te bevelen om een device te gebruiken met een camera en microfoon. Mocht je dit niet hebben dan is dit geen probleem, het systeem beschikt ook over een chatfunctie waarin je je vragen aan de docent kunt stellen.

Je ontvangt via de mail ons een uitnodiging voor de Teams vergadering. Start uiterlijk 15 minuten van te voren de Teams vergadering op. Zo heb je tijd om eventueel technische mankementen op te lossen. Meer hoef je niet te doen. Heb je vragen? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een WhatsApp bericht.

Welke verplichte dag moet ik volgen?

Let op: heb je bericht ontvangen van VastgoedCert dat je onder het nieuwe hercertificeringssysteem valt? Dan hoef je dit jaar geen verplichte dag te volgen.
Heb je geen bericht ontvangen, dan verloopt jouw certificaat dit jaar nog niet en dien je nog een verplichte dag te volgen. Kies hieronder voor de situatie die op jouw van toepassing is.

Ik ben makelaar in de kamer Wonen
Als je makelaar bent in de kamer Wonen dan volg je de verplichte dag Wonen.
Klik hier om je aan te melden voor de verplichte dag Wonen

Ik ben makelaar in de kamer BV of LV
Als je makelaar bent in de kamer BV of LV dan volg de verplichte dag BV/LV. Dit jaar heeft VastgoedCert voor deze kamers hetzelfde onderwerp verplicht gesteld.
Klik hier om je aan te melden voor de verplichte dag BV/LV

Ik ben makelaar in de kamer BV en/of LV + de kamer Wonen
Als je makelaar bent en ingeschreven staat in twee of drie kamers dan volg je de verplichte dag BV/LV en aanvullend een halve dag Wonen. De verplichte onderwerpen overlappen elkaar deels, daarom hoef je bij inschrijving in meerdere kamers waaronder de kamer Wonen slechts een halve dag aanvullende Wonen te volgen.

Klik hier om je aan te melden voor de verplichte dag BV/LV
Klik hier om je aan te melden voor de halve dag Wonen (deze dag is alleen voor jou als je naast de kamer BV of LV ook ingeschreven staat in de kamer Wonen)

Facultatieve dagen Bedrijfsmatig- en Landelijk Vastgoed

Naast de verplichte dag kan je als makelaar en taxateur voor de kamers Bedrijfsmatig Vastgoed en/of Landelijk Vastgoed de volgende cursussen online volgen:

Actualiteiten vergunningsvrij bouwen (3 punten BV en LV – VGC en NRVT)
Huurrecht basis: bedrijfsruimten (6 punten BV – VGC en NRVT) 
Label C, en nu? (6 punten BV – VGC en NRVT)
Vastgoed Fiscaal bekeken (3 punten BV en LV – VGC en NRVT)

We kunnen ons voorstellen dat je door de dagen je verplichtingen niet meer ziet. Gelukkig staan onze medewerkers dagelijks van 08:30 tot 17:00 voor je klaar om te helpen bij het inplannen van jouw jaarlijkse educatie verplichtingen. Bel ons op 030-6085160, stuur een e-mail naar info@academievoorvastgoed.nl of stuur een WhatsApp bericht.

image

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

Coronavirus – Alle fysieke cursussen geannuleerd t/m 1 september!image title

Maar, we gaan virtueel verder! 

Al onze vakopleidingen starten virtueel. Het is ook mogelijk de verplichte dag VastgoedCert virtueel te volgen. Klik hier voor meer informatie.

Voor NRVT is het momenteel mogelijk cursussen voor de kamers BV en LV te volgen.

Voor de opleiding NRVT Wonen kan je je aanmelden voor de wachtrij. 

We hopen op je begrip. Voor vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 030 608 51 60.

Meer informatie over het Corona virus vind je op de site van het RIVM.