image title
image title
image title

De Academie voor Vastgoed, de beste worden in wat u doet

De volledige opleiding tot taxateur bestaat uit drie stappen:

Stap 1: Basistheorie Vastgoeddeskundige
Stap 2: Specialisatie Bedrijfsmatig Vastgoed
Stap 3: Praktijk Bedrijfsmatig Vastgoed

Stap 1: Basistheorie Vastgoeddeskundige

In het eerste gedeelte legt u een theoretische basis om aan de slag te gaan in de makelaardij en/of taxatiebranche. De Basistheorie Vastgoeddeskundige bestaat uit vijf vakken, waarvoor u ieder afzonderlijk een examen aflegt bij SVMNIVO. Bij de Academie voor Vastgoed kunt u kiezen voor een avondopleiding of een middag/avondopleiding (regulier of intensief). De doorlooptijd van de Basistheorie Vastgoeddeskundige kan hierdoor variëren van zes maanden tot twee jaar. Wilt u meer weten over de Basistheorie Vastgoeddeskundige? Uitgebreide informatie vindt u hier.

Let op: na het afronden van de examens Basistheorie Vastgoeddeskundige bent u nog geen makelaar of taxateur of makelaar en taxateur.

Stap 2: Specialisatie Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed

In afwachting van de nieuwe route voor de opleiding tot taxateur is er besloten een tijdelijke overgangssituatie tot 1-10-2019 in te stellen waarmee u Register Taxateur BV kunt worden.

De tijdelijke tweede stap in de opleiding tot taxateur BV bestaat uit drie modules van de Aanvullende Theorie Bedrijfsmatig Vastgoed waar u zich in één keer voor inschrijft. U doet hiervoor drie aparte examens. De doorlooptijd van deze modules samen is drie maanden. Wij bieden deze mogelijkheid maar één keer aan, dus zorg dat u zich snel aanmeldt als u interesse heeft. Uitgebreide informatie vindt u hier.

Stap 3: Praktijkopleiding Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed

U schrijft zich in voor de Praktijkopleiding Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed (BV) en doet de Praktijktoets Taxateur BV in juni of september 2019.

Als u de praktijktoets haalt, kunt u zich nog tot 1-10-2019 registreren bij het NRVT als Register Taxateur BV. Na uw NRVT inschrijving mag u direct als zelfstandig taxateur aan de slag. Haalt u deze praktijktoets niet voor 1-10-2019 dan zult u instromen in de nieuwe stijl opleidingsroute en krijgt u een persoonlijk advies.

>Lees hier meer over de Praktijkopleiding Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed

image

Heeft u een vraag over onze opleidingen?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

In één keer aan al uw studieverplichtingen voldoen? image title

Uw tijd is kostbaar, dat begrijpen we bij de Academie voor Vastgoed. Met een cursuspakket boekt u in één keer al uw jaarlijkse educatie voor een of meerdere registers en kamers. De pakketten worden aangeboden op verschillende locaties in het land. 

Meld u vandaag nog aan via een van onderstaande links.

 Wilt u liever een persoonlijk advies? Meld u dan aan voor onze Studieadvies Service