image title
image title
image title

De Academie voor Vastgoed, de beste worden in wat u doet

De volledige opleiding tot taxateur bestaat uit drie stappen:

Stap 1: Basistheorie Vastgoeddeskundige
Stap 2: Specialisatie Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed
Stap 3: Praktijkopleiding Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed

Stap 1: Basistheorie Vastgoeddeskundige

In het eerste gedeelte legt u een theoretische basis om aan de slag te gaan in de makelaardij en/of taxatiebranche. De Basistheorie Vastgoeddeskundige bestaat uit vijf vakken, waarvoor u ieder afzonderlijk een examen aflegt bij SVMNIVO. Bij de Academie voor Vastgoed kunt u kiezen voor een avondopleiding of een middag/avondopleiding (regulier of intensief). De doorlooptijd van de Basistheorie Vastgoeddeskundige kan hierdoor variëren van zes maanden tot twee jaar. Wilt u meer weten over de Basistheorie Vastgoeddeskundige? Uitgebreide informatie vindt u hier.

Let op: na het afronden van de examens Basistheorie Vastgoeddeskundige bent u nog geen makelaar of taxateur of makelaar en taxateur.

Stap 2: Specialisatie Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed

In afwachting van de nieuwe route voor de opleiding tot taxateur is er besloten een tijdelijke overgangssituatie tot 01-01-2020 in te stellen waarmee u Register Taxateur BV kunt worden.

De tijdelijke tweede stap in de opleiding tot taxateur BV bestaat uit drie toetsen van de Aanvullende Theorie Bedrijfsmatig Vastgoed waarvoor u zich inschrijft bij SVMNIVO. U doet hiervoor drie aparte examens. Uitgebreide informatie vindt u hier.

Stap 3: Praktijkopleiding Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed

U schrijft zich in voor de Praktijkopleiding Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed (BV) en doet de Praktijktoets Taxateur BV in s

Als u de praktijktoets haalt, kunt u zich nog tot 01-01-2020 registreren bij het NRVT als Register Taxateur BV. Na uw NRVT inschrijving mag u direct als zelfstandig taxateur aan de slag. Haalt u deze praktijktoets niet voor 01-01-2020 dan zult u instromen in de nieuwe stijl opleidingsroute en krijgt u een persoonlijk advies.

>Lees hier meer over de Praktijkopleiding Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed

image

Heeft u een vraag over onze opleidingen?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

Beste bezoeker,image title

Wegens werkzaamheden is de ingang aan de noordkant van parkeergarage Stadshuis vanaf 26 augustus met de auto* niet bereikbaar. 

Dit betekent dat u, indien u met de auto naar de Academie voor Vastgoed reist, moet navigeren naar de Tinnegieterstede 1 (3431 HW Nieuwegein). Hier kunt u de parkeergarage in rijden. Vervolgens kunt u de parkeergarage te voet aan de noordzijde verlaten zoals u gewend bent.

Bij vragen kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen. 

Team Academie voor Vastgoed

*Met de fiets of lopend kunt u de parkeergarage nog wel aan de noordkant bereiken.