image title
image title
image title

De Academie voor Vastgoed, de beste worden in wat u doet

De volledige opleiding tot taxateur bestaat uit drie stappen:

Stap 1: Basistheorie Vastgoeddeskundige
Stap 2: Specialisatie Bedrijfsmatig Vastgoed
Stap 3: Praktijk Bedrijfsmatig Vastgoed

Stap 1: Basistheorie Vastgoeddeskundige

In het eerste gedeelte legt u een theoretische basis om aan de slag te gaan in de makelaardij en/of taxatiebranche. De Basistheorie Vastgoeddeskundige bestaat uit vijf vakken, waarvoor u ieder afzonderlijk een examen aflegt bij SVMNIVO. Bij de Academie voor Vastgoed kunt u kiezen voor een avondopleiding of een middag/avondopleiding (regulier of intensief). De doorlooptijd van de Basistheorie Vastgoeddeskundige kan hierdoor variëren van zes maanden tot twee jaar. Wilt u meer weten over de Basistheorie Vastgoeddeskundige? Uitgebreide informatie vindt u hier.

Let op: na het afronden van de examens Basistheorie Vastgoeddeskundige bent u nog geen makelaar of taxateur of makelaar en taxateur.

Stap 2: Specialisatie Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed

In afwachting van de nieuwe route voor de opleiding tot taxateur is er besloten een tijdelijke overgangssituatie tot 1-10-2019 in te stellen waarmee u Register Taxateur BV kunt worden.

De tijdelijke tweede stap in de opleiding tot taxateur BV bestaat uit drie modules van de Aanvullende Theorie Bedrijfsmatig Vastgoed waar u zich in één keer voor inschrijft. U doet hiervoor drie aparte examens. De doorlooptijd van deze modules samen is drie maanden. Wij bieden deze mogelijkheid maar één keer aan, dus zorg dat u zich snel aanmeldt als u interesse heeft. Uitgebreide informatie vindt u hier.

Stap 3: Praktijkopleiding Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed

U schrijft zich in voor de Praktijkopleiding Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed (BV) en doet de Praktijktoets Taxateur BV in juni of september 2019.

Als u de praktijktoets haalt, kunt u zich nog tot 1-10-2019 registreren bij het NRVT als Register Taxateur BV. Na uw NRVT inschrijving mag u direct als zelfstandig taxateur aan de slag. Haalt u deze praktijktoets niet voor 1-10-2019 dan zult u instromen in de nieuwe stijl opleidingsroute en krijgt u een persoonlijk advies.

>Lees hier meer over de Praktijkopleiding Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed

image

Heeft u een vraag over onze opleidingen?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

image titleBenieuwd naar nieuwe manieren om huizenbezitters voor u te als verkoopmakelaar te laten kiezen?
Om de huizenbezitter van uw verkoopplan te overtuigen? Of bent u op zoek naar slimme manieren om samen te werken met projectontwikkelaars? Meld u dan vandaag nog aan voor de Themadag Wonen op 13 juni aanstaande!

Top sprekers zoals oud wereldkampioen debatteren Sharon Kroes, visionair Wim Davidse  maar ook NVMs eigen Eric De Graaf vertellen u alles wat u moet weten over overtuigen, acquisitie, samenwerken en positioneren. Deze dag wilt u niet missen! U ontvangt tevens zes studiepunten in de kamer Wonen van VastgoedCert en NRVT.

Voor meer informatie of om u direct aan te melden klikt u hier.