image title
image title
image title

Bij de Academie voor Vastgoed werken we iedere dag aan en voor een goed opgeleide vastgoedprofessional. Wil jij werken voor de grootste opleider in de vastgoedbranche? De Academie voor Vastgoed zoekt een specialist op het gebied van 0/plus-op-de-meter, duurzaamheid en gas-loos wonen die cursus kan geven aan makelaars/taxateurs/assistenten. Ervaring met lesgeven is vereist. Tijdsbeslag: circa 20 halve dagen door het jaar heen, locatie: door heel Nederland.
 
Solliciteren? Richt je sollicitatie aan: info@academievoorvastgoed.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elizabeth Kiestra, telefoon 030-6085160.
image

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

Beste bezoeker,image title

Wegens werkzaamheden is de ingang aan de noordkant van parkeergarage Stadshuis vanaf 26 augustus met de auto* niet bereikbaar. 

Dit betekent dat u, indien u met de auto naar de Academie voor Vastgoed reist, moet navigeren naar de Tinnegieterstede 1 (3431 HW Nieuwegein). Hier kunt u de parkeergarage in rijden. Vervolgens kunt u de parkeergarage te voet aan de noordzijde verlaten zoals u gewend bent.

Bij vragen kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen. 

Team Academie voor Vastgoed

*Met de fiets of lopend kunt u de parkeergarage nog wel aan de noordkant bereiken.