image title
image title
image title

 

Register 

Verplicht 

Facultatief 

Vrij 

NRVT 

 9

12 

5 

VastgoedCert    

12

12 

 

We bieden twee totaalpakketten aan voor de kamers Wonen + BV. Hieronder lees je welk pakket voor jou geschikt is.  

Het pakket Wonen + BV Niveaumeting 2021 is geschikt voor jou als jij dit jaar de VastgoedCert niveaumeting moeten doen. Als dit voor jou geldt, dan ontvang je hierover bericht van VastgoedCert. Met het pakket Niveaumeting 2021 word je niet alleen voorbereid op de niveaumeting, je behaalt ook alle punten die je nodig hebt voor zowel VastgoedCert als NRVT.  Klik hier voor de beschikbare data en om je aan te melden.

Het pakket Wonen + BV Actualiteiten 2021 is geschikt voor jou als je dit jaar geen VastgoedCert niveaumeting hoeft te doen. Dus ook als je in 2020 de niveaumeting hebt gedaan. Het is namelijk slim om de jaarlijkse verplichte VastgoedCert dag te blijven volgen, omdat de inhoud hiervan in je tweede niveaumeting getoetst zal worden. Deze dag levert je ook facultatieve punten op voor NRVT.  Klik hier voor de beschikbare data en om je aan te melden.

 NB. Je kunt de cursussen uit het pakket ook los boeken, maar een totaalpakket is voordeliger.

Twijfel je welk pakket voor jou geschikt is? Neem contact met ons op. 

Inhoud verplichte dagen 

Verplichte dag VastgoedCert Wonen  
De twee belangrijke pijlers bouwkunde en duurzaamheid komen aan bod in relatie tot financierbaarheid. Ook wordt er aandacht besteed aan juridische actualiteiten en de omgevingswet. 

Verplichte dag NRVT Wonen 
De nieuwe Praktijkhandreiking Wonen 2021 heeft bijzondere aandacht voor onafhankelijkheid en objectiviteit. Ethiek en integriteit zijn dan ook belangrijke onderwerpen. In de middag komt Waarderingsleer aan bod. 

Verplichte dag NRVT BV en dagdeel actualiteiten 
De in de audittrail geleerde lessen worden besproken. Daarnaast wordt aandacht besteed aan tuchtuitspraken en plausibiliteit. Het tweede dagdeel gaat in op actualiteiten zoals het nieuwe model duurzaamheid Praktijkhandreiking BV en het waardebegrip marktwaarde. 

Verplichte dag VastgoedCert BV 
Verduurzaming en energietransitie blijven dit jaar belangrijke onderwerpen voor de makelaar. Daarnaast neemt de digitalisering van het vastgoed een vlucht, welke gevolgen heeft dat voor de makelaar? 

image

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl