image title
image title
image title

 

Register 

Verplicht 

Facultatief 

Vrij 

NRVT 

6 

9 

5 

VastgoedCert   

6 

6 

 

 

Dit jaar is de verplichte dag VastgoedCert en NRVT voor Landelijk Vastgoed gecombineerd. Dat betekent dat je met één cursus voor beide registers de verplichte onderwerpen afdekt. 

Kies vervolgens nog 14 uur aan facultatieve cursussen uit het onderstaande rijtje om aan je volledige verplichting te voldoen.

Inhoud verplichte dag

Tijdens deze cursusdag neemt de docent je mee in de huidige stikstofproblematiek. Zo neem je kennis van regelgeving, maatregelen en mogelijkheden die spelen. Hierbij kunnen relaties worden gelegd naar (andere) vergunningen die nodig zijn om een landbouwbedrijf uit te kunnen oefenen. Zo komt ook de fosfaatwetgeving en de nieuwe omgevingswet op hoofdlijnen ter sprake.  

Naast het juridisch kader is het van belang dat er door middel van voorbeelden en het uitwerken van casuïstiek ook aansluiting is bij de vertaling hiervan in de waardering van een agrarisch bedrijf op basis van verschillende uitgangspunten. 

image

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

image title

De Autoriteit Persoonsgegevens ontvangt de laatste tijd steeds vaker klachten van consumenten die vinden dat makelaars voorafgaand aan de eerste bezichtiging teveel informatie opvragen. Ook zijn er klachten over het omgaan met en bewaren van persoonsgegevens en andere data.

Weet jij wat er wel en niet mag binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming? Wanneer je welke gegevens mag opvragen en of je die gegevens dan mag bewaren? En zo ja, hoe lang?

In de online cursus ‘AVG in vijf kwartier’ krijg je van mr. Bas van Overeem van advocatenkantoor Corten De Geer je in vijf kwartier het antwoord op deze vragen en meer. Na afloop weet je alles wat je als (medewerker van een) makelaar of taxateur moet weten over de AVG.