image title
image title
image title

De Academie voor Vastgoed werkt samen met circa 120 ervaren vakdocenten.

Het team

De Academie voor Vastgoed heeft een groot team van docenten waar zij mee samenwerkt. Circa 120 docenten reizen stad en land af om door heel Nederland cursussen en opleidingen te verzorgen. De docenten hebben samengenomen alle kennis in huis om (startende) vastgoedprofessionals optimaal te laten groeien in hun vakgebied. Het docententeam vormt het fundament van de Academie voor Vastgoed

Expert in hun vakgebied en didactisch vaardig

Het cijfer dat onze cursisten geven voor de vakinhoudelijke kennis van de docenten is gemiddeld een 8,2. Dit komt mede omdat iedere docent actief is in het werkgebied waarin zij lesgeven, hierdoor weten zij goed wat er speelt en hebben zij veel actuele, relevante praktijkvoorbeelden die zij kunnen delen.

Natuurlijk is het voor docenten niet alleen belangrijk dat zij hun vak verstaan, maar dat zij die kennis ook goed overbrengen. Daarom organiseren wij voor hen ieder jaar iets van didactische bijscholing. Dit kan zijn in de vorm van workshops, e-learning of het bijewonen van elkaar s lessen. Zo kunnen zij leren van ons én van elkaar.

Naast dat de docenten werken voor de Academie voor Vastgoed, zijn zij tevens actief in het vakgebied waarin zij lesgeven, bijvoorbeeld: taxeren, verhuur, juridisch, marketing, bouwkunde en Financiën.

Jaarlijkse Academie Docentendag

Ieder jaar organiseren wij een Academie Docentendag; om ons docententeam te bedanken voor hun tomeloze inzet. Zie in onderstaande video een impressie van de docentendag in juni 2017:

image title

Eelco de Jong

Publiekrecht

Frans Kofflard

Ondernemerschap, innovatie en marketing

Ineke van Leeuwen

Publiekrecht

Ingrid van der Aa

Vastgoedstyling

Jan Pijnenburg

Taxeren en duurzaamheid

Jeroen Kamphuis

Civielrecht en huurrecht

Marjolein Mulder

Civielrecht en huurrecht

Mark Scheele

Makelaardijleer

Rinkjan Postma

Transformatie, herbestemming en herontwikkeling

Rob Hesselmans

Taxeren en ontwikkeling landelijk en agrarisch vastgoed

Robert Wannink

Publiekrecht

Sergej Kelderman

Huurprijsherziening commercieel vastgoed