image title
image title
image title

De Academie voor Vastgoed is hét opleidingsinstituut voor vastgoedstarters en -professionals die zich willen ontwikkelen.

De vastgoedbranche is een dynamische branche die constant in beweging is. Het unieke van de Academie voor Vastgoed is de grote verwevenheid met de vastgoedmarkt. Wij kennen als geen ander de ontwikkelingen in de bedrijfstak en weten welke eisen er aan goede makelaars, taxateurs en vastgoedprofessionals uit andere branches gesteld worden.

Deze kennis – gekoppeld aan docenten die gekenmerkt worden door praktijkervaring, de passie voor het vak en sterke didactische vaardigheden – staat garant voor kwalitatief hoogwaardige opleidingen en cursussen.

Wat mag u verwachten van onze opleidingen en cursussen?

Als professional heeft u behoefte aan een praktijkgericht, actief en inspirerend onderwijs. U wilt nieuwe kennis en vaardigheden opdoen die u in de praktijk verder brengen. U leert graag door afwisseling van theorie en praktijk, door discussies, praktijkvoorbeelden en oefeningen. U wilt geïnspireerd worden. Wat u vandaag leert kunt u morgen toepassen, zodat u ​overmorgen nog succesvoller bent.

Onze opleidingen en cursussen zijn altijd doelgericht en sluiten aan op de praktijk. Wij geloven dat de docent hierin de onderscheidende factor is. Onze docenten hebben praktijkervaring, passie voor het vak en sterke didactische vaardigheden. Wij geloven in leren van en met elkaar, daarom vinden wij klassikale bijeenkomsten belangrijk.

Wij zijn innovatief en bieden ook moderne leermiddelen daar waar ze een toevoegde waarde hebben. Zo krijgt u bij elke cursus en opleiding toegang tot een online leeromgeving. Ook bieden wij aantrekkelijke e-learning modules voor het behandelen van inhoudelijke onderwerpen, hiermee kunt u zich de theorie eigen maken op een moment dat het u goed uitkomt.

image

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl