image title
image title
image title

De Academie voor Vastgoed is hét opleidingsinstituut voor vastgoedstarters en -professionals die zich willen ontwikkelen.

Geschiedenis en achtergrond

De Academie voor Vastgoed is in 1963 opgericht als opleidingsinstituut van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM). De NVM is met circa 4000 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste brancheorganisatie van makelaars en taxateurs.​ De verbondenheid  met de NVM maakt dat de Academie voor Vastgoed dicht op de vastgoedmarkt zit en de ontwikkelingen op de voet kan volgen. Deze verbintenis in combinatie met 50 jaar ervaring maakt De Academie voor Vastgoed een uniek opleidingsinstituut.

​​Breed aanbod voor vastgoedprofessionals

Het aanbod bevat zowel opleidingen voor starters in de vastgoedwereld als doorgewinterde professionals. U kunt bijvoorbeeld een oriënterende Vastgoedintroductiecursus volgen, maar bijvoorbeeld ook (als ervaren taxateur) de REV-titel behalen.

Incompany en maatwerktrajecten

Naast het reguliere aanbod denkt de Academie voor Vastgoed graag met u mee. U kunt bijvoorbeeld een incompanycursus aanvragen, wanneer u met meerdere personen van een kantoor of NVM-afdeling/-kring een cursus of training dicht bij huis wilt organiseren. U kunt kiezen uit ons reguliere cursusaanbod, maar het is ook mogelijk dat één van de opleidingsadviseurs met u kijkt naar uw eigen specifieke wensen.

Ook wanneer u als individu interesse heeft in een cursus buiten ons reguliere aanbod, kunt u deze behoefte bij ons kenbaar maken. Een opleidingsadviseur gaat met u in gesprek over de mogelijkheden die de Academie voor Vastgoed biedt. Vervolgens kan er mogelijk een maatwerktraject gestart worden.

Leer ons beter kennen

Open Avond 10 april 2018

Tijdens de Open Avond geven wij u alle informatie om u een goed beeld te geven van de vastgoedsector en onze opleidingsmogelijkheden.

image title

Voor wie?

Iedereen is welkom om een cursus of opleiding bij de Academie voor Vastgoed te volgen. De branches waar de Academie voor Vastgoed zich in het bijzonder op richt zijn:

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over de Academie voor Vastgoed? Wellicht heeft iemand deze eerder gesteld. Klik op onderstaande button om te zoeken in de veelgestelde vragen aan de Academie voor Vastgoed.

Sabine de Brouwer

Coördinator marketing en communicatie

Lydia van Dalen

Manager Academie voor Vastgoed

Samantha Huisman

Opleidingsassistente

Elizabeth Kiestra

Opleidingsadviseur

Pim Klamer

Opleidingsadviseur

Sabine de Kruijf

Opleidingsassistente

Jolanda Langendoen

Opleidingsassistente

Marieke van Leeuwen

Opleidingsadviseur

Reina Mooij

Managementassistente

Karlijn Natzijl

Opleidingsassistente

Saskia Schouten

Opleidingsadviseur

Elske Schultz

Opleidingsassistente

Lianne van Slooten

Opleidingsadviseur

Karlijn Speller

Opleidingsassistente