image title
image title
image title

De Academie voor Vastgoed is hét opleidingsinstituut voor de vastgoedbranche.

Geschiedenis en achtergrond

De Academie voor Vastgoed is in 1963 opgericht als opleidingsinstituut van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM). De NVM is met circa 4200 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste brancheorganisatie.​ Deze verbondenheid maakt dat de Academie voor Vastgoed dicht op de vastgoedbranche zit en de ontwikkelingen op de voet kan volgen. Dit in combinatie met ruim 55 jaar ervaring maakt de Academie voor Vastgoed een uniek opleidingsinstituut.

​​Vernieuwend onderwijs en persoonlijke aandacht

Het is onze ambitie om een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de vastgoedbranche. Samen met het bevlogen docententeam bieden wij een innovatief en actueel opleidingsaanbod. Naast kwalitatief goede opleidingen ontvangt u bij ons persoonlijk advies, studiebegeleiding op maat en uitstekende faciliteiten.

Breed aanbod voor vastgoedprofessionals

Als grootste opleider in de vastgoedbranche hebben wij een ruim aanbod voor starters en ervaren professionals. U kunt bijvoorbeeld de oriënterende Vastgoedintroductiecursus volgen, uw jaarlijkse educatie volgen of de REV-titel behalen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies.

Incompany en maatwerktrajecten

Wanneer u met meerdere personen van een kantoor of NVM-afdeling/-kring een cursus of training dicht bij huis wilt organiseren kunt u onze cursussen op uw eigen locatie volgen.

Wanneer u interesse heeft in een cursus buiten ons reguliere aanbod, kunt u contact met ons opnemen voor maatwerk. Vervolgens gaan wij met u in gesprek over de mogelijkheden die de Academie voor Vastgoed biedt.

 

Leer ons beter kennen

Tijdens de Open Avond helpen wij u graag persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Schrijf u vandaag nog in

image title

Voor wie?

Iedereen is welkom om een cursus of opleiding bij de Academie voor Vastgoed te volgen. 

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over de Academie voor Vastgoed? Wellicht heeft iemand deze eerder gesteld. Klik op onderstaande button om te zoeken in de veelgestelde vragen aan de Academie voor Vastgoed.

Aletta

Commercieel medewerkster / Office manager

Dominique

Opleidingsassistente

Elizabeth

Opleidingsadviseur

Ermelinda

Marketing & Communicatie

Joenmoi

ICT-medewerkster

Jolanda

Opleidingsassistente

Karlijn

Opleidingsassistente

Lianne

Opleidingsadviseur

Lydia

Manager Academie voor Vastgoed

Micha

Opleidingsassistent

Peter

Opleidingsassistent

Pim

Opleidingsadviseur

Sabine

Opleidingsassistente

Samantha

Opleidingsassistente

Saskia

Opleidingsadviseur

Stefanie

Opleidingsadviseur