image title
image title
image title

De uitvoering van de Wet WOZ omvat een groot aantal werkzaamheden en de WOZ-waarde is steeds vaker bepalend. De vraag naar WOZ-deskundigen is dan ook hoog.

Een WOZ-deskundige richt zich, onder andere, op het bijhouden, analyseren en verwerken van gegevens, het analyseren van marktgegevens, het inrichten van taxatiemodellen, het taxeren van WOZ-objecten, het communiceren met belanghebbenden en het correct afhandelen van juridische procedures.

Een gedegen basiskennis is onmisbaar om het vak goed uit te oefenen. De Academie voor Vastgoed ontwikkelt daarom op dit moment opleidingen voor WOZ-deskundigen én iedereen die WOZ-deskundige wil worden. 

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van ons opleidingsaanbod voor WOZ-deskundigen? 
Geef dan uw contactgegevens aan ons door via onderstaand formulier. 

* Verplichte velden

Bent u al WOZ-deskundige en op zoek naar een geschikte cursus? Een overzicht van onze WOZ-cursussen vindt u hier.

image

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

Verbaal Meesterschap, dé sleutel tot uw succes!

image title

In samenwerking met Denk Producties presenteren wij u op 3 oktober 2019 dé leiderschapstrainer van Nederland: Remco Claassen.

Remco deelt op deze dag zijn beste inzichten voor het eerst exclusief voor makelaars en taxateurs. Persoonlijke overtuigingskracht is de sleutel tot uw succes. Dit is hét moment om een verbale voorsprong te nemen op uw concurrent.
Schrijf u vandaag nog in*.

*6 PE-punten VastgoedCert en NRVT (niet voor WOZ)

Programma Themadag Wonen bekend!
image title
Op 13 juni 2019 beantwoorden we op Slot Zeist voor u de vraag: ‘Hoe verhoog ik mijn aanbod?’. Tevens ontvangt u zes studiepunten in de kamer Wonen van VastgoedCert en NRVT.

Voor meer informatie of om u direct aan te melden klikt u hier.