image title
image title
image title

"Deze opleiding heeft mij uitermate goed voorbereid op de examens van SVMNIVO"

Bent u geïnteresseerd in Bedrijfsmatig Vastgoed en wilt u graag als taxateur aan de slag? De Academie voor Vastgoed biedt hiervoor de opleiding met de hoogste slagingspercentages en bereidt u dus optimaal voor op de examens van examenbureau SVMNIVO.

De volledig opleiding tot Register Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed bestaat uit drie stappen:

  1. Basistheorie Vastgoed
  2. Aanvullende Theorie Bedrijfsmatig Vastgoed
  3. Praktijkopleiding Bedrijfsmatig Vastgoed

Heeft u elders een erkend diploma behaald, dan kan dit overeenkomen met de inhoud van examens van SVMNIVO. U komt dan in aanmerking komen voor een vrijstelling voor één of meerdere theorie-examens, bezoek de website van SVMNIVO voor meer informatie hierover.

Let op: Per 15 oktober worden de opleidingen voor makelaars en taxateurs vernieuwd. Bekijk hier de opleidingsroute makelaar/taxateur vanaf 15 oktober. Wilt u nu starten met de opleiding? Dat kan! U kunt starten met de vakken van Basistheorie Vastgoed en tegen de tijd dat u de vakken hebt afgerond, kunt u perfect instromen op de nieuwe route.
 
Hieronder vindt u een beschrijving van de huidige opleidingsonderdelen.

Basistheorie Vastgoed

De eerste stap van de opleiding taxateur bedrijfsmatig vastgoed is de Basistheorie Vastgoed. Dit onderdeel bestaat uit vijf losse modules en de examens legt u af bij SVMNIVO. De doorlooptijd van de Basistheorie Vastgoed is op zijn minst negen maanden. >Lees hier meer over de Basistheorie Vastgoed
 
Wanneer u de examens van de Basistheorie Vastgoed reeds heeft behaald, bijvoorbeeld omdat u de opleiding tot (kanidaat-)makelaar/taxateur wonen heeft gedaan, kunt u deze stap overslaan.

Aanvullende Theorie Bedrijfsmatig Vastgoed

Het programma van de Aanvullende Theorie Bedrijfsmatig Vastgoed is veelomvattend. U leert de kwaliteit van kopers en huurders in te schatten, diverse waarderingsmethodieken toe te passen, financiële constructies te beoordelen en overeenkomsten op diverse aspecten te toetsen. De Aanvullende Theorie bestaat uit vijf modules en de volgorde waarin u deze modules volgt, is geheel aan u. Wanneer u alle vijf de modules op in één keer bij ons boekt, krijgt u 10% korting over het gehele bedrag. De doorlooptijd van Aanvullende Theorie Bedrijfsmatig Vastgoed is op zijn minst zes maanden.

Vanaf 15 oktober is sprake van een nieuwe opleidingsroute voor makelaars en taxateurs. Na de zomer van 2018 bieden wij deze nieuwe opleiding aan. Stap 2 van de opleiding tot makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed bestaat dan uit twee vakken:

Hiermee komen de losse modules van de Aanvullende Theorie Bedrijfsmatig Vastgoed te vervallen.

Praktijkopleiding Bedrijfsmatig Vastgoed

Het laatste onderdeel van de opleiding besteedt vooral aandacht aan de taxatiepraktijk. U leert commerciële vastgoedobjecten vanuit verschillende invalshoeken waarderen en vervolgens taxatierapporten opstellen. U krijgt daarbij intensieve begeleiding van de docent. Binnen het bedrijfsmatig vastgoed ontwikkelt u zich tot een deskundig taxateur, die optimaal op het praktijkexamen is voorbereid. De doorlooptijd van de Praktijkopleiding Bedrijfsmatig Vastgoed is circa drie maanden. >Lees hier meer over de Praktijkopleiding Bedrijfsmatig Vastgoed

Na het behalen van het Praktijkexamen Bedrijfsmatig Vastgoed, kunt u zich registreren als Register Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed.

image

Heeft u een vraag over onze opleidingen?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl