image title
image title
image title

De Academie voor Vastgoed biedt de ideale omgeving waarin u zich als vastgoedprofessional kunt ontwikkelen.

Wilt u makelaar of taxateur worden of op andere wijze aan de slag in de vastgoedbranche? De Academie voor Vastgoed heeft jaarlijks de hoogste slagingspercentages en wordt door examenkandidaten beoordeeld als beste vastgoedopleider! Wilt u zeker zijn van een goede opleiding, met de meeste contacturen, vakdocenten uit de praktijk en de hoogste slagingskans? Dan begint uw vastgoedcarrière bij de Academie voor Vastgoed.

​​​​De Academie voor Vastgoed biedt verschillende vakopleidingen van diverse kennisniveaus. Zo kunt u een introductiecursus volgen, maar ook de volledige opleiding tot makelaar of taxateur volgen. De vakopleidingen zijn geschikt voor iedereen die werkzaam is in het vastgoed, of een carrière in het vastgoed ambieert. In onderstaand schema ziet u de belangrijkste verschillen tussen de populairste opleidingen:
 

​Vastgoedintroductiecursus 

Wilt u zich eerst oriënteren in de vastgoedsector? Kies dan voor de Vastgoedintroductiecursus. Deze cursus  is vooral interessant voor (nieuwe) binnendienstmedewerkers op een vastgoed gerelateerd kantoor. Deze vastgoedintroductiecursus is niet verplicht wanneer u zelfstandig makelaar/taxateur, of assistent-makelaar wilt worden.
> Klik hier voor meer informatie over de Vastgoedintroductiecursus

Assistent-makelaar wonen (ARMT) 

De Assistent-makelaarsopleiding Wonen​ leidt op tot zelfstandig medewerker die de makelaar ondersteunt in het aan- en verkoopproces van objecten en die verkoopbezichtigingen en onderhandelingen van eigen panden voert. Deze opleiding is niet verplicht wanneer u zelfstandig makelaar/taxateur wilt worden.​ Bent u werkzaam op een kantoor bij een woningcorporatie? Ook dan heeft deze opleiding een grote meerwaarde.
> Klik hier voor meer informatie over de Assistent-makelaarsopleiding

Makelaar / taxateur Wonen ((K)RMT)​​

Wilt u zelfstandig makelaar of taxateur van woningen worden? Dan is dit de opleiding voor u. De opleiding bestaat uit drie onderdelen, die u opleiden tot kandidaat-makelaar en/of register makelaar/taxateur.
> Klik hier voor meer informatie over de opleiding tot (kandidaat-)makelaar/ taxateur wonen

Makelaar/ taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed (RMT)

Wilt u zelfstandig makelaar of taxateur van bedrijfsmatig (commercieel) vastgoed worden? Dan is dit de opleiding voor u.
> Klik hier voor meer informatie over de opleiding tot makelaar/ taxateur bedrijfsmatig vastgoed

Makelaar/ taxateur Landelijk Vastgoed (RMT)

Wilt u zelfstandig makelaar of taxateur van Landelijk Vastgoed worden? Dan is dit de opleiding voor u.
> Klik hier voor meer informatie over de opleiding tot makelaar/ taxateur landelijk vastgoed

Open Avond

Vindt u het lastig om een beeld te vormen van de opleidingen? Kom dan eens naar een Open Avond. Hier worden verschillende presentaties gegeven, kunt u op uw gemak het lesmateriaal bekijken en al uw vragen stellen aan docenten en medewerkers van de Academie voor Vastgoed. Wij moedigen iedere potentiële student aan om ​een Open Avond bij de Academie voor Vastgoed bij te wonen, om zo een goed en compleet beeld te krijgen de cursussen en opleidingen. Onderstaande video geeft een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten van een Open Avond:

 
 

image

Heeft u een vraag over de opleidingen?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl