image title
image title
image title

"Goede cursus met veel voorbeelden uit de praktijk; aan te bevelen voor iedereen die in de nieuwbouw werkzaam is. "

Waarom deelnemen?

​Specifieke kennis leidt steeds vaker tot een gerichte carrière en op kantoorniveau tot een duidelijke positie voor opdrachtgevers. Dat geldt zeker voor het specialisme Nieuwbouw. Als medewerker van een woningcorporatie, taxateur, makelaar of medewerker van een makelaarskantoor kunt u uzelf de kennis eigen maken die nodig is om volwaardig mee te draaien bij de verkoop en verhuur van nieuwbouwwoningen. De Leerlijn Nieuwbouw biedt u dit perspectief. In de Leerlijn komen alle onderwerpen aan de orde die u als partner van de opdrachtgever én als aanspreekpunt voor de belangstellenden, moet weten.​

Het is niet verplicht om de gehele leerlijn te doorlopen en u kunt zelf de volgorde van de verschillende onderdelen kiezen, zo lang u afsluit met Deel 4​.

In onderstaande video vertelt docent Leo Bosch over de meerwaarde van de Leerlijn Nieuwbouw en zijn docentschap:

Onderdelen

Opleiding tot Woningmarktconsultant

De Leerlijn Nieuwbouw is onderdeel van de opleiding tot Woningmarktconsultant. Als u de leerlijn heeft afgerond, kunt u met aanvullende modules doorleren tot gecertificeerd Woningmarktconsultant. Meer weten? Kijk op de pagina van de opleiding Woningmarktconsultant.

Studie-uren voor makelaar/taxateur

Deel 1: 21 studie-uren Wonen​​​ NRVT en VastgoedCert
Deel 2: 18 studie-uren Wonen NRVT en VastgoedCert
Deel 3: 12 studie-uren Wonen VastgoedCert
Deel 4: 15 studie-uren Wonen​ VastgoedCert

image

Heeft u een vraag over deze leerlijn?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

Laatste kans!

image title

Het jaar loopt langzaamaan op zijn einde. Heeft u nog niet aan uw educatieverplichtingen voldaan? Meld u dan nu aan voor het Laatste kans pakket wonen* in Nieuwegein.

Met het volgen van het laatste kans pakket voldoet u aan uw verplichtingen voor zowel VastgoedCert als NRVT. Het pakket bestaat uit de volgende cursussen:

Ja ik meld mij aan voor het laatste kans pakket.

*staat u ingeschreven in de kamer Business? Ook dan hebben wij een laatste kans pakket voor u beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.