image title
image title
image title

"In deze cursus leert u van elkaar, waarbij eigen ideeën worden omgevormd tot een kort en krachtig businessplan waarbij doelstellingen nu eindelijk haalbaar zijn.​"​

Waarom deelnemen?

Deze leerlijn biedt u en zeven collega-ondernemers een ontwikkelingstraject waarin u aan de slag gaat met commerciële kansen in uw bedrijfstak en het regisseren van uw resultaat. Dit gebeurt aan de hand van een concreet en uitgewerkt businessplan van maximaal één A4. Met uw team zet u uw plannen om in resultaat.

We leven in een tijd van veranderingen en die kunnen heel positief zijn. Wie ambitieus is, neemt het heft in eigen handen en gaat aan de slag. De Leerlijn Ondernemen is een programma voor de actieve, ondernemende makelaar. U leert van elkaar, maar ook krijgt u een eigen regie-coach die u adviseert over de inhoud en uw stok achter de deur is. Het programma biedt u de mogelijkheid om volgens een duidelijke structuur en aanpak uw ambities om te zetten in resultaat, waarbij u professioneel wordt begeleid. Deelnemen levert u het volgende op:

  • Een toekomstgerichte visie en focus
  • Een co​ncrete structuur en aanpak
  • Groei van de omzet en winst
  • Intensieve relatie met collega ondernemers
  • Toegang tot expertise uit de markt
  • Een stok achter de deur

In onderstaande video vertelt docent Frans Kofflard over de meerwaarde van de Leerlijn Ondernemerschap:

Onderdelen en studie-uren voor makelaar taxateur

Interesse? Schrijf uzelf in voor Deel 1, 2 en 3 en u wordt benaderd voor een intake. ​

Leerlijn Ondernemerschap.PNG

image

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

Laatste kans!

image title

Het jaar loopt langzaamaan op zijn einde. Heeft u nog niet aan uw educatieverplichtingen voldaan? Meld u dan nu aan voor het Laatste kans pakket wonen* in Nieuwegein.

Met het volgen van het laatste kans pakket voldoet u aan uw verplichtingen voor zowel VastgoedCert als NRVT. Het pakket bestaat uit de volgende cursussen:

Ja ik meld mij aan voor het laatste kans pakket.

*staat u ingeschreven in de kamer Business? Ook dan hebben wij een laatste kans pakket voor u beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.