image title
image title
image title

Met een cursuspakket boekt u in een keer de jaarlijkse educatie voor één of meerdere vakgroepen. Deze pakketten worden aangeboden op verschillende locaties in het land.​

De voordelen

​​De pakketten zijn ontwikkeld om u als makelaar/taxateur te ontlasten. Het uitzoeken van de jaarlijkse educatie met meerdere registers en vakgroepen kan een behoorlijk tijdrovende klus zijn en de Academie voor Vastgoed snapt dat u uw tijd beter kunt gebruiken. De voordelen van de cursuspakketten op een rij:

  • U heeft in één keer uw jaarlijkse educatie vastgelegd en hoeft zelf niet te puzzelen welke cursussen u dit jaar moet doen.
  • U bent er zeker van dat wanneer het cursuspakket wordt bevestigd, alle bijbehorende cursussen doorgaan.
  • U kunt al uw cursussen volgen op dezelfde locatie.
  • U betaalt één prijs voor het totale pakket en bent daarmee goedkoper uit dan wanneer u de cursussen los boekt.​

Hieronder vindt u een overzicht van de pakketten: Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed, en de combinatie van Wonen + Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk Vastgoed en WOZ. Van bijna ieder pakket is er een variant met en zonder e-learningmodule.

Pakket Jaarlijkse Educatie Wonen​: drie varianten

U kunt kiezen tussen drie-en-een-halve dag cursus of drie dagen cursus in combinatie met een e-learning. De pakketten hebben elk een eigen thema.

​Pakket Jaarlijkse Educatie Bedrijfsmatig Vastgoed​​: twee varianten

Extra voor NVM-leden: Studiereis Brussel > klik hier voor meer informatie en inschrijven

Pakket Jaarlijkse Educatie Wonen + Bedrijfsmatig vastgoed: twee varianten

​​​​​

image

Heeft u een vraag over onze pakketten?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

Laatste kans!

image title

Het jaar loopt langzaamaan op zijn einde. Heeft u nog niet aan uw educatieverplichtingen voldaan? Meld u dan nu aan voor het Laatste kans pakket wonen* in Nieuwegein.

Met het volgen van het laatste kans pakket voldoet u aan uw verplichtingen voor zowel VastgoedCert als NRVT. Het pakket bestaat uit de volgende cursussen:

Ja ik meld mij aan voor het laatste kans pakket.

*staat u ingeschreven in de kamer Business? Ook dan hebben wij een laatste kans pakket voor u beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.