image title
image title
image title

Bent u werkzaam op een kantoor in de vastgoedwereld? Ook dan kunt u bij de Academie voor Vastgoed cursussen volgen. De aantrekkende vastgoedmarkt vraagt namelijk steeds meer kennis van de medewerkers op alle niveaus. Naast het aanbod speciaal voor medewerkers, kunt u natuurlijk ook aanschuiven bij de reguliere cursussen

Praktijkgerichte cursussen

Hieronder ziet u een overzicht van cursussen voor kantoor. Let op: alleen de Vastgoedintroductiecursus en de opleiding tot Assistent-makelaar is gericht op alle soorten medewerkers. De rest van de cursussen is specifiek gericht op de medewerker van een makelaars- en/of taxateurskantoor.

Wilt u weten of een van bovenstaande cursussen voor u interessant is? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk advies: 030 – 608 51 60 of info@academievoorvastgoed.nl. Ook wanneer uw interesse uitgaat naar andere onderwerpen kunt u contact met ons opnemen, wij denken graag met u mee!

image

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

In één keer aan al uw studieverplichtingen voldoen? image title

Uw tijd is kostbaar, dat begrijpen we bij de Academie voor Vastgoed. Met een cursuspakket boekt u in één keer al uw jaarlijkse educatie voor een of meerdere registers en kamers. De pakketten worden aangeboden op verschillende locaties in het land. 

Meld u vandaag nog aan via een van onderstaande links.

 Wilt u liever een persoonlijk advies? Meld u dan aan voor onze Studieadvies Service