image title
image title
image title

Bent u werkzaam op een kantoor in de vastgoedwereld? Ook dan kunt u bij de Academie voor Vastgoed cursussen volgen. De aantrekkende vastgoedmarkt vraagt namelijk steeds meer kennis van de medewerkers op alle niveaus. Naast het aanbod speciaal voor medewerkers, kunt u natuurlijk ook aanschuiven bij de reguliere cursussen

Praktijkgerichte cursussen

Hieronder ziet u een overzicht van cursussen voor kantoor. Let op: alleen de Vastgoedintroductiecursus en de opleiding tot Assistent-makelaar is gericht op alle soorten medewerkers. De rest van de cursussen is specifiek gericht op de medewerker van een makelaars- en/of taxateurskantoor.

Wilt u weten of een van bovenstaande cursussen voor u interessant is? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk advies: 030 – 608 51 60 of info@academievoorvastgoed.nl. Ook wanneer uw interesse uitgaat naar andere onderwerpen kunt u contact met ons opnemen, wij denken graag met u mee!

image

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

image titleBenieuwd naar nieuwe manieren om huizenbezitters voor u te als verkoopmakelaar te laten kiezen?
Om de huizenbezitter van uw verkoopplan te overtuigen? Of bent u op zoek naar slimme manieren om samen te werken met projectontwikkelaars? Meld u dan vandaag nog aan voor de Themadag Wonen op 13 juni aanstaande!

Top sprekers zoals oud wereldkampioen debatteren Sharon Kroes, visionair Wim Davidse  maar ook NVMs eigen Eric De Graaf vertellen u alles wat u moet weten over overtuigen, acquisitie, samenwerken en positioneren. Deze dag wilt u niet missen! U ontvangt tevens zes studiepunten in de kamer Wonen van VastgoedCert en NRVT.

Voor meer informatie of om u direct aan te melden klikt u hier.