image title
image title
image title

Bent u werkzaam op een kantoor in de vastgoedwereld? Ook dan kunt u bij de Academie voor Vastgoed cursussen volgen. De aantrekkende vastgoedmarkt vraagt namelijk steeds meer kennis van de medewerkers op alle niveaus. Naast het aanbod speciaal voor medewerkers, kunt u natuurlijk ook aanschuiven bij de reguliere cursussen

Praktijkgerichte cursussen

Hieronder ziet u een overzicht van cursussen voor kantoor. Let op: alleen de Vastgoedintroductiecursus en de opleiding tot Assistent-makelaar is gericht op alle soorten medewerkers. De rest van de cursussen is specifiek gericht op de medewerker van een makelaars- en/of taxateurskantoor.

Wilt u weten of een van bovenstaande cursussen voor u interessant is? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk advies: 030 – 608 51 60 of info@academievoorvastgoed.nl. Ook wanneer uw interesse uitgaat naar andere onderwerpen kunt u contact met ons opnemen, wij denken graag met u mee!

image

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

Laatste kans!

image title

Het jaar loopt langzaamaan op zijn einde. Heeft u nog niet aan uw educatieverplichtingen voldaan? Meld u dan nu aan voor het Laatste kans pakket wonen* in Nieuwegein.

Met het volgen van het laatste kans pakket voldoet u aan uw verplichtingen voor zowel VastgoedCert als NRVT. Het pakket bestaat uit de volgende cursussen:

Ja ik meld mij aan voor het laatste kans pakket.

*staat u ingeschreven in de kamer Business? Ook dan hebben wij een laatste kans pakket voor u beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.