image title
image title
image title

De Academie voor Vastgoed, de ideale omgeving om u als vastgoedprofessional te ontwikkelen.

Met een (ééndaagse) cursus spijkert u in korte tijd uw kennis en vaardigheden bij. De Academie voor Vastgoed biedt cursussen voor verschillende branches: makelaardij, taxatiebranche, huur en verhuur, woningcorporaties en bestuur. Bent u op zoek naar een cursus die aansluit bij uw interesse? Op de zoekpagina kunt u eenvoudig zoeken in ons volledige aanbod.

Cursussen voor makelaar en taxateur: jaarlijkse educatie

Het aanbod van cursussen bevat eveneens de verplichte dagen die NRVT en VastgoedCert hebben vastgesteld voor de makelaar/taxateur. Wilt u meer weten over deze jaarlijkse educatie? Neem dan een kijkje op de pagina Jaarlijkse Educatie voor makelaar en taxateur.

Cursussen voor kantoormedewerkers

De Academie voor Vastgoed biedt verschillende cursussen voor kantoormedewerkers. Deze cursussen zijn met name gespitst op kantoormedewerkers van makelaarskantoren. Benieuwd of er iets voor u tussen zit? Kijk dan op de pagina Cursussen voor kantoormedewerkers.

Cursussen voor het Taxatie Management Systeem

Wilt u lid worden van het Taxatiemanagement Systeem en gebruik maken van de verschillende modules van het Taxatie Management Systeem? Dan bent u bij de Academie voor Vastgoed aan het juiste adres. Bekijk de pagina met Cursussen voor het Taxatie Management Systeem voor meer informatie.

image

Heeft u een vraag over de cursussen?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

Beste bezoeker,image title

Wegens werkzaamheden is de ingang aan de noordkant van parkeergarage Stadshuis vanaf 26 augustus met de auto* niet bereikbaar. 

Dit betekent dat u, indien u met de auto naar de Academie voor Vastgoed reist, moet navigeren naar de Tinnegieterstede 1 (3431 HW Nieuwegein). Hier kunt u de parkeergarage in rijden. Vervolgens kunt u de parkeergarage te voet aan de noordzijde verlaten zoals u gewend bent.

Bij vragen kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen. 

Team Academie voor Vastgoed

*Met de fiets of lopend kunt u de parkeergarage nog wel aan de noordkant bereiken.