image title
image title
image title

De Academie voor Vastgoed biedt de ideale omgeving waarin u zich als vastgoedprofessional kunt ontwikkelen.

De Academie voor Vastgoed biedt een breed scala aan opleidingen. Zo kunt u bij ons  terecht voor een volledige beroepsopleiding, maar ook voor een leerlijn, eendaagse cursus of een e-learning module. Lees hieronder meer over de opleidingsmogelijkheden en kies wat het beste bij u past.

Vakopleidingen

Bent u werkzaam in het vastgoed of ambieert u een carrière in het vastgoed? Dan is een vakopleiding voor u geschikt. De Academie voor Vastgoed biedt vakopleidingen op diverse kennisniveaus. Zo kunt u een introductiecursus, maar ook de volledige opleiding tot makelaar of taxateur volgen.

Leerlijnen

U specialiseren en echt het onderscheid maken? Dan is een leerlijn de beste keuze. Deze zorgvuldig opgebouwd leertrajecten bestaan uit vier blokken. Aan het einde van de leerlijn heeft u een bepaalde vaardigheid optimaal ontwikkeld of een extra specialisatie geleerd. 

Cursussen

In korte tijd uw kennis en vaardigheden bijspijkeren? Dan kiest u voor een (ééndaagse) cursus.  De Academie voor Vastgoed biedt cursussen voor verschillende branches: makelaardij, taxatiebranche, huur en verhuur, woningcorporaties en bestuur.

Cursuspakketten

De Academie voor Vastgoed biedt sinds 2017 complete cursuspakketten voor makelaars en taxateurs. De cursuspakketten zijn zo samengesteld, dat de makelaar/taxateur in een keer aan de jaarlijkse educatie voor één of meerdere vakgroepen voldoet. De pakketten worden aangeboden op verschillende locaties in het land.​

E-learning

Zelf bepalen waar en wanneer u een cursus volgt? Kies dan voor een van onze e-learning modules. 

Incompany

Wilt u met meerdere personen van een kantoor of NVM-afdeling/-kring een cursus of training dicht bij huis volgen? Kies dan voor een incompany-cursus of maatwerktraject. U kunt kiezen uit ons reguliere cursusaanbod of samen met een van onze opleidingsadviseurs een maatwerktraject samenstellen. 

 

image

Heeft u een vraag over ons aanbod?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

Corona update – vanaf 1 september ook weer op locatie!image title

Vanaf 1 september geeft de Academie ook weer op locatie les! Uiteraard rekening houdend met alle dan geldende COVID-maatregelen.

Voor diegenen die zich nog niet comfortabel voelen bij het samenkomen in een lokaal worden verschillende cursussen en vakopleidingen nog steeds in ons virtuele klaslokaal aangeboden. Je kunt dus zelf kiezen: volg je de les op locatie of kies voor de locatie ‘Zoom’ en doe je waar maar wilt mee in ons virtuele klaslokaal.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 030 608 51 60.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.