image title
image title
image title

De Academie voor Vastgoed biedt de ideale omgeving waarin u zich als vastgoedprofessional kunt ontwikkelen.

De Academie voor Vastgoed biedt een breed scala aan opleidingen. Zo kunt u bij ons  terecht voor een volledige beroepsopleiding, maar ook voor een leerlijn, eendaagse cursus of een e-learning module. Lees hieronder meer over de opleidingsmogelijkheden en kies wat het beste bij u past.

Vakopleidingen

Bent u werkzaam in het vastgoed of ambieert u een carrière in het vastgoed? Dan is een vakopleiding voor u geschikt. De Academie voor Vastgoed biedt vakopleidingen op diverse kennisniveaus. Zo kunt u een introductiecursus, maar ook de volledige opleiding tot makelaar of taxateur volgen.

Leerlijnen

U specialiseren en echt het onderscheid maken? Dan is een leerlijn de beste keuze. Deze zorgvuldig opgebouwd leertrajecten bestaan uit vier blokken. Aan het einde van de leerlijn heeft u een bepaalde vaardigheid optimaal ontwikkeld of een extra specialisatie geleerd. 

Cursussen

In korte tijd uw kennis en vaardigheden bijspijkeren? Dan kiest u voor een (ééndaagse) cursus.  De Academie voor Vastgoed biedt cursussen voor verschillende branches: makelaardij, taxatiebranche, huur en verhuur, woningcorporaties en bestuur.

Cursuspakketten

De Academie voor Vastgoed biedt sinds 2017 complete cursuspakketten voor makelaars en taxateurs. De cursuspakketten zijn zo samengesteld, dat de makelaar/taxateur in een keer aan de jaarlijkse educatie voor één of meerdere vakgroepen voldoet. De pakketten worden aangeboden op verschillende locaties in het land.​

E-learning

Zelf bepalen waar en wanneer u een cursus volgt? Kies dan voor een van onze e-learning modules. 

Incompany

Wilt u met meerdere personen van een kantoor of NVM-afdeling/-kring een cursus of training dicht bij huis volgen? Kies dan voor een incompany-cursus of maatwerktraject. U kunt kiezen uit ons reguliere cursusaanbod of samen met een van onze opleidingsadviseurs een maatwerktraject samenstellen. 

 

image

Heeft u een vraag over ons aanbod?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

Beste bezoeker,image title

Wegens werkzaamheden is de ingang aan de noordkant van parkeergarage Stadshuis vanaf 26 augustus met de auto* niet bereikbaar. 

Dit betekent dat u, indien u met de auto naar de Academie voor Vastgoed reist, moet navigeren naar de Tinnegieterstede 1 (3431 HW Nieuwegein). Hier kunt u de parkeergarage in rijden. Vervolgens kunt u de parkeergarage te voet aan de noordzijde verlaten zoals u gewend bent.

Bij vragen kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen. 

Team Academie voor Vastgoed

*Met de fiets of lopend kunt u de parkeergarage nog wel aan de noordkant bereiken.