image title
image title
image title

De beste worden in wat u doet.

De Academie voor Vastgoed biedt  allerlei soorten opleidingen. Zo kunt u bij ons  terecht voor een volledige beroepsopleiding, maar ook voor een leerlijn, eendaagse cursus of zelfs een e-learning module. Lees hieronder meer over de opleidingsmogelijkheden en kies wat het beste bij u past.

Vakopleidingen

De Academie voor Vastgoed biedt verschillende vakopleidingen van diverse kennisniveaus. Zo kunt u een introductiecursus volgen, maar ook de volledige opleiding tot makelaar of taxateur volgen. De vakopleidingen zijn geschikt voor iedereen die werkzaam is in het vastgoed, of een carrière in het vastgoed ambieert. 

Leerlijnen

Een leerlijn biedt u de mogelijkheid om u te specialiseren en te onderscheiden van uw collega’s in de vastgoedbranche. Een leerlijn is een zorgvuldig opgebouwd leertraject welke is opgebouwd in vier blokken. Aan het einde van de leerlijn heeft u een bepaalde vaardigheid optimaal ontwikkeld of een extra specialisatie geleerd. 

Cursussen

Met een (ééndaagse) cursus spijkert u in korte tijd uw kennis en vaardigheden  bij. De Academie voor Vastgoed biedt cursussen voor verschillende branches: makelaardij, taxatiebranche, huur en verhuur, woningcorporaties en bestuur.

Cursuspakketten

De Academie voor Vastgoed biedt sinds 2017 complete cursuspakketten voor makelaars en taxateurs. De cursuspakketten zijn zo samengesteld, dat de makelaar/taxateur in een keer aan de jaarlijkse educatie voor één of meerdere vakgroepen voldoet. De pakketten worden aangeboden op verschillende locaties in het land.​

E-learning

De Academie voor Vastgoed biedt verschillende korte e-learning modules.  Op deze manier hoeft u voor een cursus  niet naar een cursuslocatie toe, maar is het mogelijk deze vanuit huis te volgen. Daarnaast kunt u voor de meeste online cursussen zelf bepalen wanneer u deze volgt.

Incompany

Als u met meerdere personen van een kantoor of NVM-afdeling/-kring een cursus of training dichtbij of in huis wil organiseren, dan kan een incompanycursus of maatwerktraject interessant zijn. U kunt kiezen uit ons reguliere cursusaanbod, maar het is ook mogelijk dat één van de opleidingsadviseurs van de Academie voor Vastgoed met u meedenkt over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie en wensen.

image

Heeft u een vraag over ons aanbod?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl