image title
image title
image title

Wegens grote belangstelling: extra opleiding taxateur Wonen

29 juli 2020

image

Op 11 november 2020 start een extra uitvoering van de opleiding tot taxateur Wonen. De opleiding wordt deels in Nieuwegein gegeven en deels in het virtuele klaslokaal van de Academie voor Vastgoed.

Sinds oktober 2018 zijn de opleidingen tot makelaar en taxateur gesplitst. De opleiding tot taxateur bestaat uit drie stappen. Allereerst behaal je het diploma Basistheorie Vastgoeddeskundige. Nadat je gekozen hebt in welke kamer je wilt leren taxeren behaal je het Basisdiploma Taxateur in de kamer WonenBedrijfsmatig Vastgoed of Landelijk Vastgoed. In het meester-gezeltraject begeleidt een ervaren Register-Taxateur (meester) je vervolgens totdat je vakbekwaam genoeg bent én je portfolio voldoende gevuld is. Meer informatie over het Meester-Gezel traject lees je op de site van NRVT.

Wil je taxateur Wonen worden en heb je het diploma Basistheorie Vastgoeddeskundige reeds op zak, meld je dan vandaag nog aan!

image title

De Autoriteit Persoonsgegevens ontvangt de laatste tijd steeds vaker klachten van consumenten die vinden dat makelaars voorafgaand aan de eerste bezichtiging teveel informatie opvragen. Ook zijn er klachten over het omgaan met en bewaren van persoonsgegevens en andere data.

Weet jij wat er wel en niet mag binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming? Wanneer je welke gegevens mag opvragen en of je die gegevens dan mag bewaren? En zo ja, hoe lang?

In de online cursus ‘AVG in vijf kwartier’ krijg je van mr. Bas van Overeem van advocatenkantoor Corten De Geer je in vijf kwartier het antwoord op deze vragen en meer. Na afloop weet je alles wat je als (medewerker van een) makelaar of taxateur moet weten over de AVG.