image title
image title
image title

Update taxeren financiering woning in verhuurde staat

17 oktober 2019

image

Het is u vast niet ontgaan; in de afgelopen maanden is door een vertegenwoordiging van brancheorganisaties, opleidingsinstituten en validatie-instituten gewerkt aan de uitwerking van een nieuw model voor de onderbouwing van de waardering van een verhuurde woning.

Heeft u eerder bij ons de cursus 'Taxeren financiering woning in verhuurde staat' gevolgd? Meld u dan vandaag nog aan voor de Update op 1 november aanstaande in Nieuwegein! In 2,5 uur vertellen experts van Woonfonds en het NWWI onder leiding van Ad van de Wouw alles over de aanleiding voor het nieuwe model en wat er veranderd is. 

Heeft u de cursus nog niet gevolgd? Dan is deze middag voor u niet interessant. U mist dan de veronderstelde basiskennis. Meld u aan voor de cursus Taxeren financiering woning in verhuurde staat om alles te weten te komen over het nieuwe model en de taxatie van woningen in verhuurde staat. 

Beste bezoeker,image title

Wegens werkzaamheden is de ingang aan de noordkant van parkeergarage Stadshuis vanaf 26 augustus met de auto* niet bereikbaar. 

Dit betekent dat u, indien u met de auto naar de Academie voor Vastgoed reist, moet navigeren naar de Tinnegieterstede 1 (3431 HW Nieuwegein). Hier kunt u de parkeergarage in rijden. Vervolgens kunt u de parkeergarage te voet aan de noordzijde verlaten zoals u gewend bent.

Bij vragen kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen. 

Team Academie voor Vastgoed

*Met de fiets of lopend kunt u de parkeergarage nog wel aan de noordkant bereiken.