image title
image title
image title

Update taxeren financiering woning in verhuurde staat

17 oktober 2019

image

Het is u vast niet ontgaan; in de afgelopen maanden is door een vertegenwoordiging van brancheorganisaties, opleidingsinstituten en validatie-instituten gewerkt aan de uitwerking van een nieuw model voor de onderbouwing van de waardering van een verhuurde woning.

Heeft u eerder bij ons de cursus 'Taxeren financiering woning in verhuurde staat' gevolgd? Meld u dan vandaag nog aan voor de Update op 1 november aanstaande in Nieuwegein! In 2,5 uur vertellen experts van Woonfonds en het NWWI onder leiding van Ad van de Wouw alles over de aanleiding voor het nieuwe model en wat er veranderd is. 

Heeft u de cursus nog niet gevolgd? Dan is deze middag voor u niet interessant. U mist dan de veronderstelde basiskennis. Meld u aan voor de cursus Taxeren financiering woning in verhuurde staat om alles te weten te komen over het nieuwe model en de taxatie van woningen in verhuurde staat. 

NIEUW in de vijf kwartier serie: onderhandelen!image title

Op maandag 7 juni giet superspecialist George van Houtem speciaal voor jou als vastgoedprofessional zoveel mogelijk kennis in een online seminar van vijf kwartier. Je leert niet hoe je onderhandelt bij aan- of verkoop (want dat kun je tenslotte al) maar wel hoe je nóg betere onderhandelresultaten behaalt en wat dé geheimen van het onderhandelen zijn. 

Zo zet jij in de toekomst zelfs de meest complexe onderhandelingen met zelfvertrouwen naar jouw hand! Dit seminar wil je niet missen, klik hier om je aan te melden!

*1 PE-punt VastgoedCert en 1 vrije ruimte punt NRVT