image title
image title
image title

Update taxeren financiering woning in verhuurde staat

17 oktober 2019

image

Het is u vast niet ontgaan; in de afgelopen maanden is door een vertegenwoordiging van brancheorganisaties, opleidingsinstituten en validatie-instituten gewerkt aan de uitwerking van een nieuw model voor de onderbouwing van de waardering van een verhuurde woning.

Heeft u eerder bij ons de cursus 'Taxeren financiering woning in verhuurde staat' gevolgd? Meld u dan vandaag nog aan voor de Update op 1 november aanstaande in Nieuwegein! In 2,5 uur vertellen experts van Woonfonds en het NWWI onder leiding van Ad van de Wouw alles over de aanleiding voor het nieuwe model en wat er veranderd is. 

Heeft u de cursus nog niet gevolgd? Dan is deze middag voor u niet interessant. U mist dan de veronderstelde basiskennis. Meld u aan voor de cursus Taxeren financiering woning in verhuurde staat om alles te weten te komen over het nieuwe model en de taxatie van woningen in verhuurde staat. 

Coronavirus – Alle fysieke cursussen geannuleerd t/m 1 september!image title

Maar, we gaan virtueel verder! 

Al onze vakopleidingen starten virtueel. Het is ook mogelijk de verplichte dag VastgoedCert virtueel te volgen. Klik hier voor meer informatie.

Voor NRVT is het momenteel mogelijk cursussen voor de kamers BV en LV te volgen.

Voor de opleiding NRVT Wonen kan je je aanmelden voor de wachtrij. 

We hopen op je begrip. Voor vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 030 608 51 60.

Meer informatie over het Corona virus vind je op de site van het RIVM.