image title
image title
image title

Succesvol samenwerken met projectontwikkelaars?

22 mei 2019

image

Hoe zorgt u dat projectontwikkelaars u als verkoopmakelaar kiezen? Hoe kunt u door slimme manieren van samenwerking projectontwikkelaars informeren, betrekken en overtuigen? Tijdens de Themadag Wonen bespreekt Xander Coolen in de workshop 'Succesvol samenwerken met projectontwikkelaars' manieren om ontwikkelaars (zowel zakelijk als privé) te helpen met het creëren van nieuwe kansen. Meld u dus vandaag nog aan via onderstaande link.


🎥: De Hollandsche Meesters 

Xander Coolen (1968) is marketingexpert, ondernemer en docent. Sinds 2013 verbonden aan de Academie voor Vastgoed. Inmiddels meer dan 1.000 makelaars getraind. Zijn lessen zijn helder, inspirerend en praktisch. 

Verbaal Meesterschap, dé sleutel tot uw succes!

image title

In samenwerking met Denk Producties presenteren wij u op 3 oktober 2019 dé leiderschapstrainer van Nederland: Remco Claassen.

Remco deelt op deze dag zijn beste inzichten voor het eerst exclusief voor makelaars en taxateurs. Persoonlijke overtuigingskracht is de sleutel tot uw succes. Dit is hét moment om een verbale voorsprong te nemen op uw concurrent.
Schrijf u vandaag nog in*.

*6 PE-punten VastgoedCert en NRVT (niet voor WOZ)