image title
image title
image title

Succesvol samenwerken met projectontwikkelaars?

22 mei 2019

image

Hoe zorgt u dat projectontwikkelaars u als verkoopmakelaar kiezen? Hoe kunt u door slimme manieren van samenwerking projectontwikkelaars informeren, betrekken en overtuigen? Tijdens de Themadag Wonen bespreekt Xander Coolen in de workshop 'Succesvol samenwerken met projectontwikkelaars' manieren om ontwikkelaars (zowel zakelijk als privé) te helpen met het creëren van nieuwe kansen. Meld u dus vandaag nog aan via onderstaande link.


🎥: De Hollandsche Meesters 

Xander Coolen (1968) is marketingexpert, ondernemer en docent. Sinds 2013 verbonden aan de Academie voor Vastgoed. Inmiddels meer dan 1.000 makelaars getraind. Zijn lessen zijn helder, inspirerend en praktisch. 

Corona update – vanaf 1 september ook weer op locatie!image title

Vanaf 1 september geeft de Academie ook weer op locatie les! Uiteraard rekening houdend met alle dan geldende COVID-maatregelen.

Voor diegenen die zich nog niet comfortabel voelen bij het samenkomen in een lokaal worden verschillende cursussen en vakopleidingen nog steeds in ons virtuele klaslokaal aangeboden. Je kunt dus zelf kiezen: volg je de les op locatie of kies voor de locatie ‘Zoom’ en doe je waar maar wilt mee in ons virtuele klaslokaal.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 030 608 51 60.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.