image title
image title
image title

Studieadvies Wijzer 2019 online

9 januari 2019

image

Ook in 2019 moet u, als makelaar of taxateur, aan de voor u geldende studieverplichtingen voldoen. Wij maken het u graag gemakkelijk met onze Studieadvies Wijzer. Hiermee plant u stap voor stap uw educatie in aan de hand van uw verplichtingen én interesses. Klik hier om naar de Studieadvies Wijzer 2019 te gaan. 

 

Wilt u liever persoonlijk advies of hulp bij het inplannen van uw cursussen? Meld u dan vandaag nog aan via de website. www.academievoorvastgoed.nl/studieadvies of stuur een e-mail aan info@academievoorvastgoed.nlIn januari nemen we telefonisch contact met u op om uw cursussen voor 2019 in te plannen.  U krijgt advies op basis van uw verplichtingen én uw interesses. Zo wordt het volgen van een cursus nog zinvoller én leuker.

Met een druk op de knop uw educatieverplichtingen georganiseerd? Kies dan voor een van onze cursuspakketten.

Pakket Wonen + Business
Pakket Wonen Juridisch 
Pakket Wonen Bouwkunde
Pakket Business
Pakket Landelijk en Agrarisch Vastgoed

Verbaal Meesterschap, dé sleutel tot uw succes!

image title

In samenwerking met Denk Producties presenteren wij u op 3 oktober 2019 dé leiderschapstrainer van Nederland: Remco Claassen.

Remco deelt op deze dag zijn beste inzichten voor het eerst exclusief voor makelaars en taxateurs. Persoonlijke overtuigingskracht is de sleutel tot uw succes. Dit is hét moment om een verbale voorsprong te nemen op uw concurrent.
Schrijf u vandaag nog in*.

*6 PE-punten VastgoedCert en NRVT (niet voor WOZ)