image title
image title
image title

Studieadvies Wijzer 2019 online

9 januari 2019

image

Ook in 2019 moet u, als makelaar of taxateur, aan de voor u geldende studieverplichtingen voldoen. Wij maken het u graag gemakkelijk met onze Studieadvies Wijzer. Hiermee plant u stap voor stap uw educatie in aan de hand van uw verplichtingen én interesses. Klik hier om naar de Studieadvies Wijzer 2019 te gaan. 

 

Wilt u liever persoonlijk advies of hulp bij het inplannen van uw cursussen? Meld u dan vandaag nog aan via de website. www.academievoorvastgoed.nl/studieadvies of stuur een e-mail aan info@academievoorvastgoed.nlIn januari nemen we telefonisch contact met u op om uw cursussen voor 2019 in te plannen.  U krijgt advies op basis van uw verplichtingen én uw interesses. Zo wordt het volgen van een cursus nog zinvoller én leuker.

Met een druk op de knop uw educatieverplichtingen georganiseerd? Kies dan voor een van onze cursuspakketten.

Pakket Wonen + Business
Pakket Wonen Juridisch 
Pakket Wonen Bouwkunde
Pakket Business
Pakket Landelijk en Agrarisch Vastgoed

image titleBenieuwd naar nieuwe manieren om huizenbezitters voor u te als verkoopmakelaar te laten kiezen?
Om de huizenbezitter van uw verkoopplan te overtuigen? Of bent u op zoek naar slimme manieren om samen te werken met projectontwikkelaars? Meld u dan vandaag nog aan voor de Themadag Wonen op 13 juni aanstaande!

Top sprekers zoals oud wereldkampioen debatteren Sharon Kroes, visionair Wim Davidse  maar ook NVMs eigen Eric De Graaf vertellen u alles wat u moet weten over overtuigen, acquisitie, samenwerken en positioneren. Deze dag wilt u niet missen! U ontvangt tevens zes studiepunten in de kamer Wonen van VastgoedCert en NRVT.

Voor meer informatie of om u direct aan te melden klikt u hier.