image title
image title
image title

Speciale REV-actie

18 april 2019

image

De NVM heeft samen met TEGoVA een speciale actie: Behaal de REV-titel (Recognised European Valuer) en krijg de assessmentkosten retour. Daarnaast hebben wij als Academie voor Vastgoed voor u een speciale aanbieding! Hieronder leest u meer over de voorwaarden van de actie van de brancheverenigingen, de REV-titel, het assessment en onze speciale aanbieding.

REV-opleiding
Een van de voorwaarden om de assessmentkosten retour te ontvangen, is dat u voor het assessment bij SVMNIVO slaagt. Wilt u uw slagingskans vergroten? Dan bent u bij de Academie voor Vastgoed aan het juiste adres. Onze vierdaagse REV-opleiding bereidt u zich namelijk optimaal op het REV-assessment voor. De opleiding is geschikt voor zowel taxateurs in Bedrijfsmatig Vastgoed als Landelijk Vastgoed. Bijkomend voordeel is dat u de nodige studie-uren voor VastgoedCert en NRVT behaalt.
Tot het einde van het jaar geldt een speciale aanbieding: U volgt de vierdaagse REV-opleiding ter voorbereiding op het REV-assessment voor slechts € 1.975 exclusief btw (normale prijs: € 2.194 exclusief btw). Wilt u meer informatie over de opleiding of direct aanmelden? Klik dan hier.  

REV-assessment
Het REV-assessment wordt afgenomen door SMVNIVO. Als u zich voor 1 juli 2019 aanmeldt voor het assessment én voor 1 januari 2020 slaagt ontvangt u de hiermee gepaard gaande kosten à € 1.800, - retour van de branche- of beroepsvereniging waarbij u bent aangesloten. De volgende voorwaarden gelden (bekijk de flyer van de NVM/TEGoVA voor alle details):

  • Aanmelding voor SVMNIVO-assessment vóór 1 juli 2019;
  • SVMNIVO-assessment vindt plaats voor 1 januari 2020;
  • U slaagt voor het SVMNIVO-assessment;
  • U maakt binnen drie maanden na slagen aanspraak op de vergoeding bij uw branchevereniging.
 
Geldig binnen heel Europa
Taxateurs met een REV-titel voldoen aan de European Valuation Standards (EVS) waardoor hun taxaties binnen heel Europa gelden. De internationaal erkende en beschermde REV-titel wordt toegekend aan taxateurs commercieel en/of agrarisch vastgoed die voldoen aan de voorwaarden die door The European Group of Valuers' Associations (TEGoVA) gesteld zijn.
 
 
Vragen of direct aanmelden?
Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@academievoorvastgoed.nl of 030 608 51 60. Wilt u meer informatie over de opleiding of direct aanmelden? Klik dan hier. Direct aanmelden voor het assessment kan via www.actie-rev.nl

Coronavirus – Alle fysieke cursussen geannuleerd t/m 1 september!image title

Maar, we gaan virtueel verder! 

Al onze vakopleidingen starten virtueel. Het is ook mogelijk de verplichte dag VastgoedCert virtueel te volgen. Klik hier voor meer informatie.

Voor NRVT is het momenteel mogelijk cursussen voor de kamers BV en LV te volgen.

Voor de opleiding NRVT Wonen kan je je aanmelden voor de wachtrij. 

We hopen op je begrip. Voor vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 030 608 51 60.

Meer informatie over het Corona virus vind je op de site van het RIVM.