image title
image title
image title

Speciale REV-actie

18 april 2019

image

De NVM heeft samen met TEGoVA een speciale actie: Behaal de REV-titel (Recognised European Valuer) en krijg de assessmentkosten retour. Daarnaast hebben wij als Academie voor Vastgoed voor u een speciale aanbieding! Hieronder leest u meer over de voorwaarden van de actie van de brancheverenigingen, de REV-titel, het assessment en onze speciale aanbieding.

REV-opleiding
Een van de voorwaarden om de assessmentkosten retour te ontvangen, is dat u voor het assessment bij SVMNIVO slaagt. Wilt u uw slagingskans vergroten? Dan bent u bij de Academie voor Vastgoed aan het juiste adres. Onze vierdaagse REV-opleiding bereidt u zich namelijk optimaal op het REV-assessment voor. De opleiding is geschikt voor zowel taxateurs in Bedrijfsmatig Vastgoed als Landelijk Vastgoed. Bijkomend voordeel is dat u de nodige studie-uren voor VastgoedCert en NRVT behaalt.
Tot het einde van het jaar geldt een speciale aanbieding: U volgt de vierdaagse REV-opleiding ter voorbereiding op het REV-assessment voor slechts € 1.975 exclusief btw (normale prijs: € 2.194 exclusief btw). Wilt u meer informatie over de opleiding of direct aanmelden? Klik dan hier.  

REV-assessment
Het REV-assessment wordt afgenomen door SMVNIVO. Als u zich voor 1 juli 2019 aanmeldt voor het assessment én voor 1 januari 2020 slaagt ontvangt u de hiermee gepaard gaande kosten à € 1.800, - retour van de branche- of beroepsvereniging waarbij u bent aangesloten. De volgende voorwaarden gelden (bekijk de flyer van de NVM/TEGoVA voor alle details):

  • Aanmelding voor SVMNIVO-assessment vóór 1 juli 2019;
  • SVMNIVO-assessment vindt plaats voor 1 januari 2020;
  • U slaagt voor het SVMNIVO-assessment;
  • U maakt binnen drie maanden na slagen aanspraak op de vergoeding bij uw branchevereniging.
 
Geldig binnen heel Europa
Taxateurs met een REV-titel voldoen aan de European Valuation Standards (EVS) waardoor hun taxaties binnen heel Europa gelden. De internationaal erkende en beschermde REV-titel wordt toegekend aan taxateurs commercieel en/of agrarisch vastgoed die voldoen aan de voorwaarden die door The European Group of Valuers' Associations (TEGoVA) gesteld zijn.
 
 
Vragen of direct aanmelden?
Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@academievoorvastgoed.nl of 030 608 51 60. Wilt u meer informatie over de opleiding of direct aanmelden? Klik dan hier. Direct aanmelden voor het assessment kan via www.actie-rev.nl

image titleTekort aan aanbod pakt u niet aan door simpelweg meer marketing(budget) in te zetten. Maar hoe dan wel? Dat ervaart u tijdens verschillende workshops op de Themadag Wonen op 13 juni in Zeist.

Xander Coolen gaat met u slag met een concreet actieplan om te komen tot meer samenwerking met projectontwikkelaars. Van Riny van As geeft u alle ins en outs over emotiebeheer en Lonneke van Dasler vertelt hoe u invloed uit kunt oefenen op de keuzes die klanten maken. Wilt u meer leren over de MIDAS-tools? Ook dan is de Themadag Wonen voor u. Eric De Graaf laat live zien hoe u bijvoorbeeld Nieuwbouwadvies PRO in kunt zetten bij uw acquisitie.

Kortom: de Themadag Wonen wilt u niet missen. Meld u vandaag nog aan via de link in comments. Deelname levert u tevens 6-PE punten op voor VastgoedCert en NRVT (uitgezonderd WOZ)

Voor meer informatie of om u direct aan te melden klikt u hier.