image title
image title
image title

Royale dag voor de Academie voor Vastgoed

4 oktober 2019

image
Donderdag 3 oktober was een royale dag voor de Academie voor Vastgoed en ruim 100 cursisten. 

In Slot Zeist namen cursisten plaats in de prachtige spiegelzaal om daar door niemand minder dan Remco Claassen tot Verbaal Meester gemaakt te worden.  Remco leerde hen alles over impact maken, aandacht grijpen en vasthouden en hoe je ervoor zorgt dat mensen onthouden wat jij wilt dat ze onthouden. 


Paleis Soestdijk
Samen met bouwkundige
Ed Burgwal namen we ook 25 makelaars en taxateurs mee naar Paleis Soestdijk. Hier leerden zij alles over de invloed van het milieu op bestaande bouw en monumentale panden. Ook kregen de deelnemers een rondleiding door en rondom het paleis! Ook een kijkje nemen in Paleis Soestdijk? We geven deze cursus dit jaar nog een beperkt aantal keer. Je kunt je nog aanmelden via de onderstaande link .

Beste bezoeker,image title

Wegens werkzaamheden is de ingang aan de noordkant van parkeergarage Stadshuis vanaf 26 augustus met de auto* niet bereikbaar. 

Dit betekent dat u, indien u met de auto naar de Academie voor Vastgoed reist, moet navigeren naar de Tinnegieterstede 1 (3431 HW Nieuwegein). Hier kunt u de parkeergarage in rijden. Vervolgens kunt u de parkeergarage te voet aan de noordzijde verlaten zoals u gewend bent.

Bij vragen kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen. 

Team Academie voor Vastgoed

*Met de fiets of lopend kunt u de parkeergarage nog wel aan de noordkant bereiken.