image title
image title
image title

Oh deer! Nog maar 34 dagen tot Kerstmis…

21 november 2018

image

Het is bijna weer zover: Kerstmis staat voor de deur. De hoogste tijd om ervoor te zorgen dat u aan uw educatieverplichtingen voldoet. Controleer vandaag nog uw puntentotaal op Mijn NRVT en Mijn VastgoedCert. Komt u nog punten tekort? U kunt tot eind van het jaar nog uit vele cursussen kiezen.

Kies bijvoorbeeld voor de cursus 'Social Media: strategie en resultaat' op 10 december in Nieuwegein? Studiepunten én een plek in de taxateurzoeker van Woonfonds? Dan kiest u voor de cursus ‘Taxeren financiering woning verhuurde staat’ op 3 december in Amsterdam. En er zijn nog vele andere opties zoals ‘De kansen van stedelijke herverkaveling’ op 19 december in Nieuwegein of ‘Van bruin naar groen vastgoed’ op 20 december in Zwolle. In onze cursuszoeker staan alle opties op een rij. Liever niet zelf zoeken? Onze opleidingsadviseurs zitten van 08:30 tot 19:30 voor u klaar op 030 60 85 160.

In 2019 geen enkele zorg over uw studiepunten? Geef u vandaag nog op voor onze Studieadvies service. U ontvangt dan vrijblijvend een op maat gemaakte planning waarbij we rekening houden met uw persoonlijke leerdoelen en ambities.  

image titleBenieuwd naar nieuwe manieren om huizenbezitters voor u te als verkoopmakelaar te laten kiezen?
Om de huizenbezitter van uw verkoopplan te overtuigen? Of bent u op zoek naar slimme manieren om samen te werken met projectontwikkelaars? Meld u dan vandaag nog aan voor de Themadag Wonen op 13 juni aanstaande!

Top sprekers zoals oud wereldkampioen debatteren Sharon Kroes, visionair Wim Davidse  maar ook NVMs eigen Eric De Graaf vertellen u alles wat u moet weten over overtuigen, acquisitie, samenwerken en positioneren. Deze dag wilt u niet missen! U ontvangt tevens zes studiepunten in de kamer Wonen van VastgoedCert en NRVT.

Voor meer informatie of om u direct aan te melden klikt u hier.