image title
image title
image title

NVM reikt 26 nieuwe REV-certificaten uit

17 januari 2020

image

De NVM heeft 14 januari 2020 aan 26 NVM-taxateurs het REV-certificaat uitgereikt. Daarmee is het totaal aantal gecertificeerde taxateurs bij de NVM uitgekomen op 80.

De certificaten werden door NVM-voorzitter Onno Hoes uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Oude Stadhuis in IJsselstein. De nieuwe REV-taxateurs kwamen hiervoor uit alle windstreken, waarbij de leeftijd varieerde tussen de 26 en 63 jaar. Een groot deel van hen heeft zich op het assessment voorbereid door middel van de REV-opleiding van de Academie voor Vastgoed.

In totaal zijn er in Nederland 122 taxateurs REV-gecertificeerd. Deze taxateurs verzorgen taxaties die voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitseisen. De verwachting is dat door verdere internationalisering de belangstelling voor REV-taxaties groeit.

De NVM kijkt terug op een geslaagde bijeenkomst. Bekijk hier de foto’s.

Ook REV-taxateur worden? Op 20 mei starten we met een nieuwe opleiding. Klik hier voor meer informatie.

Corona update – vanaf 1 september ook weer op locatie!image title

Vanaf 1 september geeft de Academie ook weer op locatie les! Uiteraard rekening houdend met alle dan geldende COVID-maatregelen.

Voor diegenen die zich nog niet comfortabel voelen bij het samenkomen in een lokaal worden verschillende cursussen en vakopleidingen nog steeds in ons virtuele klaslokaal aangeboden. Je kunt dus zelf kiezen: volg je de les op locatie of kies voor de locatie ‘Zoom’ en doe je waar maar wilt mee in ons virtuele klaslokaal.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 030 608 51 60.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.