image title
image title
image title

NVM reikt 26 nieuwe REV-certificaten uit

17 januari 2020

image

De NVM heeft 14 januari 2020 aan 26 NVM-taxateurs het REV-certificaat uitgereikt. Daarmee is het totaal aantal gecertificeerde taxateurs bij de NVM uitgekomen op 80.

De certificaten werden door NVM-voorzitter Onno Hoes uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Oude Stadhuis in IJsselstein. De nieuwe REV-taxateurs kwamen hiervoor uit alle windstreken, waarbij de leeftijd varieerde tussen de 26 en 63 jaar. Een groot deel van hen heeft zich op het assessment voorbereid door middel van de REV-opleiding van de Academie voor Vastgoed.

In totaal zijn er in Nederland 122 taxateurs REV-gecertificeerd. Deze taxateurs verzorgen taxaties die voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitseisen. De verwachting is dat door verdere internationalisering de belangstelling voor REV-taxaties groeit.

De NVM kijkt terug op een geslaagde bijeenkomst. Bekijk hier de foto’s.

Ook REV-taxateur worden? Op 20 mei starten we met een nieuwe opleiding. Klik hier voor meer informatie.

NIEUW in de vijf kwartier serie: onderhandelen!image title

Op maandag 7 juni giet superspecialist George van Houtem speciaal voor jou als vastgoedprofessional zoveel mogelijk kennis in een online seminar van vijf kwartier. Je leert niet hoe je onderhandelt bij aan- of verkoop (want dat kun je tenslotte al) maar wel hoe je nóg betere onderhandelresultaten behaalt en wat dé geheimen van het onderhandelen zijn. 

Zo zet jij in de toekomst zelfs de meest complexe onderhandelingen met zelfvertrouwen naar jouw hand! Dit seminar wil je niet missen, klik hier om je aan te melden!

*1 PE-punt VastgoedCert en 1 vrije ruimte punt NRVT