image title
image title
image title

Nieuw: Wwft in vijf kwartier

10 maart 2021

image
De Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme, als professional in de vastgoedbranche heb je er vast al mee te maken gehad. Maar, voldoet jouw kantoor wel aan artikel 35 van de Wwft? En hoe zat dat ook alweer precies met de relatie tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming?

In onze nieuwe onlinecursus ‘Wwft in vijf kwartier’ vertelt mr. Bas van Overeem van Corten De Geer Advocaten je alles wat je moet weten. Niet alleen wat artikel 35 van de Wwft inhoudt maar ook hoe je voldoet aan alle verplichtingen die er voor jou uit voortvloeien.

Meld je vandaag nog aan via deze link.

NIEUW in de vijf kwartier serie: onderhandelen!image title

Op maandag 7 juni giet superspecialist George van Houtem speciaal voor jou als vastgoedprofessional zoveel mogelijk kennis in een online seminar van vijf kwartier. Je leert niet hoe je onderhandelt bij aan- of verkoop (want dat kun je tenslotte al) maar wel hoe je nóg betere onderhandelresultaten behaalt en wat dé geheimen van het onderhandelen zijn. 

Zo zet jij in de toekomst zelfs de meest complexe onderhandelingen met zelfvertrouwen naar jouw hand! Dit seminar wil je niet missen, klik hier om je aan te melden!

*1 PE-punt VastgoedCert en 1 vrije ruimte punt NRVT