image title
image title
image title

Nieuw in de REV-opleiding: aandacht voor de vernieuwde duurzaamheidsparagraaf

7 april 2021

image
Als taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed of Landelijk Vastgoed kun je jouw meerwaarde vergroten met de REV-titel! Hiermee toon je aan dat je taxatieopdrachten kunt uitvoeren volgens Europese taxatiestandaarden. In vier lesdagen word je tijdens de REV-opleiding voorbereid op het REV-assessment. Rond je dit assessment goed af? Dan mag jij de Europees erkende titel Recognised European Valuer dragen. Aan deelname aan de REV-opleiding zijn vanuit TEGoVA eisen verbonden. Meer informatie over de instroomroutes lees je hier.

Bij het onderdeel duurzaamheid wordt nu speciale aandacht gegeven aan de vernieuwde duurzaamheidsparagraaf in taxaties. NRVT neemt deze vernieuwde duurzaamheidsparagraaf op in de praktijkhandleiding. Tijdens de REV opleiding leer je meteen de ins en outs van deze nieuwe paragraaf.

Voor meer informatie over de REV-opleiding of om je direct aan te melden voor de opleiding met startdatum 21 mei klik je hier: www.academievoorvastgoed.nl/cursus/leerlijn-taxeren-lv-deel-4-recognised-european-valuer-rev-opleiding/
 

image title

De Autoriteit Persoonsgegevens ontvangt de laatste tijd steeds vaker klachten van consumenten die vinden dat makelaars voorafgaand aan de eerste bezichtiging teveel informatie opvragen. Ook zijn er klachten over het omgaan met en bewaren van persoonsgegevens en andere data.

Weet jij wat er wel en niet mag binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming? Wanneer je welke gegevens mag opvragen en of je die gegevens dan mag bewaren? En zo ja, hoe lang?

In de online cursus ‘AVG in vijf kwartier’ krijg je van mr. Bas van Overeem van advocatenkantoor Corten De Geer je in vijf kwartier het antwoord op deze vragen en meer. Na afloop weet je alles wat je als (medewerker van een) makelaar of taxateur moet weten over de AVG.