image title
image title
image title

Nieuw: cursus voor de hypotheekadviseur!

9 april 2021

image

Nieuw bij de Academie voor Vastgoed: cursus voor de hypotheekadviseur!

De basis van een goed hypotheekadvies is weten waar je het over hebt. Als adviseur moet je daarom een taxatierapport kunnen lezen én gebruiken. Het taxatierapport bevat namelijk veel meer informatie dan alleen de waarde van een object.

In de cursus 'De meerwaarde van het nieuwe taxatiemodel' vertellen experts je alle geheimen van het taxatierapport. Zo leer jij gebruik te maken van de informatie en kun je het maximale rendement uit het nieuwe model taxatierapport halen. Daarmee geef jij straks dus nog breder en beter advies.

Daarnaast levert de cursus je ook 6 B-punten op! Meld je dus vandaag nog aan voor de cursus.

NIEUW in de vijf kwartier serie: onderhandelen!image title

Op maandag 7 juni giet superspecialist George van Houtem speciaal voor jou als vastgoedprofessional zoveel mogelijk kennis in een online seminar van vijf kwartier. Je leert niet hoe je onderhandelt bij aan- of verkoop (want dat kun je tenslotte al) maar wel hoe je nóg betere onderhandelresultaten behaalt en wat dé geheimen van het onderhandelen zijn. 

Zo zet jij in de toekomst zelfs de meest complexe onderhandelingen met zelfvertrouwen naar jouw hand! Dit seminar wil je niet missen, klik hier om je aan te melden!

*1 PE-punt VastgoedCert en 1 vrije ruimte punt NRVT