image title
image title
image title

Makelaar worden? Extra startdatum Basistheorie Vastgoeddeskundige

12 september 2018

image
Helaas is ook deze opleiding inmiddels vol. 

Dit jaar nog starten met uw opleiding om makelaar te worden? Op veler verzoek is een extra opleiding Basistheorie Vastgoeddeskundige ingepland. De startdatum is 31 oktober 2018. Klik hier om u in te schrijven. 

Wilt u zelfstandig makelaar en/of taxateur worden? Zet dan vandaag nog de eerste stap. Schrijf u in voor de opleiding Basistheorie Vastgoeddeskundige. 
Deze opleiding is de eerste van een serie van drie opleidingen. De Specialisatie en Praktijkopleiding maken de serie compleet. Na alle drie de opleidingen bent u volledige gecertificeerd als (K)RMT Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed en/of Landelijk Vastgoed. Basistheorie Vastgoeddeskundige bestaat uit vijf onderdelen, voor ieder onderdeel doet u examen bij SVMNIVO.

Hoe is de Basistheorie Vastgoeddeskundige opgebouwd?

De opleiding bestaat uit vijf onderdelen:

  1. Bouwkunde (16 klassikale lessen)
  2. Financiën en Fiscaliteiten (9 klassikale lessen en 12 e-learning modules)
  3. Privaatrecht (12 klassikale lessen)
  4. Publiekrecht (12 klassikale lessen)
  5. Vastgoedeconomie (4 klassikale lessen en 6 e-learning modules)

Wat is het resultaat?

Het volgen van de opleiding Basistheorie Vastgoeddeskundige bereidt u op de best mogelijke manier voor op de bijbehorende examens van examenadviesbureau SVMNIVO. Voor deze examens meldt u zichzelf aan via SVMNIVO. SVMNIVO examineert de onderdelen met een flextoets, die u kunt doen op één van de SVMNIVO-examenlocaties op een door u gekozen moment. Daarbij doet u voor Bouwkunde een Bouwkunde B-examen, dit vindt tweemaal per jaar plaats. Elk behaald examen levert een certificaat op, dat drie jaar geldig is. Wanneer u alle certificaten behaald heeft, gaat een onbeperkte geldigheid in. Op deze pagina vindt u de tarievenlijst van de SVMNIVO-examens. Met vragen over de examens kunt u het beste direct contact opnemen met SVMNIVO.​​

De Academie voor Vastgoed verstrekt voor iedere lesmodule een inlogcode voor twee gratis proeftoetsen, zodat u zich optimaal kunt voorbereiden op de examens.

Verbaal Meesterschap, dé sleutel tot uw succes!

image title

In samenwerking met Denk Producties presenteren wij u op 3 oktober 2019 dé leiderschapstrainer van Nederland: Remco Claassen.

Remco deelt op deze dag zijn beste inzichten voor het eerst exclusief voor makelaars en taxateurs. Persoonlijke overtuigingskracht is de sleutel tot uw succes. Dit is hét moment om een verbale voorsprong te nemen op uw concurrent.
Schrijf u vandaag nog in*.

*6 PE-punten VastgoedCert en NRVT (niet voor WOZ)