image title
image title
image title

Innovatief opleiden – Deel 1: e-learning

21 juni 2018

image

De Academie voor Vastgoed staat garant voor kwalitatieve en hoogwaardige opleidingen waarbij we onze opleidingen continu verbeteren door middel van innovatie. Met een serie artikelen laten wij u laten zien hoe de Academie voor Vastgoed innovatie toepast in de cursussen en opleidingen.

Digitale ondersteuning in uw opleiding

U heeft hoogstwaarschijnlijk al eens gehoord van e-learning of er zelfs al mee gewerkt, maar binnen deze leervorm vinden ook ontwikkelingen plaats die wij op de voet volgen. Online leren is in onze opleiding een middel om u nog meer te laten oefenen, te verdiepen en voor te bereiden op de lessen. Wij willen een optimale combinatie bieden van klassikale lessen die worden ondersteund met digitale hulpmiddelen, zoals e-learning.


De voordelen

Wat houdt dit dan concreet in voor u? In samenwerking met het docententeam ontwikkelen we  online lesmateriaal. Na het inloggen op onze digitale leeromgeving wordt u online stap voor stap begeleid in het doorlopen van het studiemateriaal en krijgt u instructies over de benodigde voorbereiding op de klassikale lessen.


1. Onbeperkte toegang

Een van de grootste voordelen is dat u onbeperkt toegang tot de online informatie heeft, omdat het altijd te raadplegen is. Zo kunt u zich optimaal voorbereiden op de aankomende les en achteraf de benodigde informatie nog eens nazoeken. Daarbij staat bij het maken van de opdrachten duidelijk vermeld waar u deze stof in het boek terug kunt vinden en bij het maken van de vragen krijgt u directe feedback doordat u inzicht krijgt in de juiste antwoorden. 

2. Optimale voorbereiding op de examenvragen
Een van de mooiste ontwikkelingen die we online gaan aanbieden is het oefenen van examenvragen . Deze vragen sluiten perfect aan op de examenvragen van SVMNIVO. Op maar liefst drie momenten krijgt u oefenvragen aangereikt: tijdens het doorlopen van de module, aan het einde van een onderwerp, bij het afsluiten van de (volledige) module.

De beste resultaten

Met deze vernieuwde opzet van onze opleidingen kunnen we onze studenten nóg beter voorbereiden op de examens. De toevoeging van online leermogelijkheden zorgt voor een optimaal leerresultaat en het verhoogt de effectiviteit én de kwaliteit doordat de stof op meerdere manieren en verschillende momenten aangeboden wordt.

Benieuwd naar deel 2?

Dit is het eerste artikel van de serie ‘Innovatief opleiden’ over e-learning, blijf ons volgen voor meer!

image titleTekort aan aanbod pakt u niet aan door simpelweg meer marketing(budget) in te zetten. Maar hoe dan wel? Dat ervaart u tijdens verschillende workshops op de Themadag Wonen op 13 juni in Zeist.

Xander Coolen gaat met u slag met een concreet actieplan om te komen tot meer samenwerking met projectontwikkelaars. Van Riny van As geeft u alle ins en outs over emotiebeheer en Lonneke van Dasler vertelt hoe u invloed uit kunt oefenen op de keuzes die klanten maken. Wilt u meer leren over de MIDAS-tools? Ook dan is de Themadag Wonen voor u. Eric De Graaf laat live zien hoe u bijvoorbeeld Nieuwbouwadvies PRO in kunt zetten bij uw acquisitie.

Kortom: de Themadag Wonen wilt u niet missen. Meld u vandaag nog aan via de link in comments. Deelname levert u tevens 6-PE punten op voor VastgoedCert en NRVT (uitgezonderd WOZ)

Voor meer informatie of om u direct aan te melden klikt u hier.