image title
image title
image title

Inhaaldagen NRVT gepland

27 januari 2021

image
Heb je van Nederlands Register Vastgoed Taxateurs bericht ontvangen dat je punten tekort komt over het jaar 2019? Dan hebben we speciaal voor jou in februari twee inhaaldagen gepland.
Kies voor Energie, tuchtuitspraken, aansprakelijkheid en ethiek  om punten in te halen in de kamers Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed en Landelijk Vastgoed. Lievere een andere cursus of meer dan 6 punten tekort? Kies dan voor Klimaatinvloed op Vastgoed, deze cursus kan je gebruiken om punten in te halen in alle kamers (incl. WOZ).

NIEUW in de vijf kwartier serie: onderhandelen!image title

Op maandag 7 juni giet superspecialist George van Houtem speciaal voor jou als vastgoedprofessional zoveel mogelijk kennis in een online seminar van vijf kwartier. Je leert niet hoe je onderhandelt bij aan- of verkoop (want dat kun je tenslotte al) maar wel hoe je nóg betere onderhandelresultaten behaalt en wat dé geheimen van het onderhandelen zijn. 

Zo zet jij in de toekomst zelfs de meest complexe onderhandelingen met zelfvertrouwen naar jouw hand! Dit seminar wil je niet missen, klik hier om je aan te melden!

*1 PE-punt VastgoedCert en 1 vrije ruimte punt NRVT