image title
image title
image title

Gezocht: docenten!

17 maart 2021

image

Bij de Academie voor Vastgoed komen de wereld van onderwijs en vastgoed samen. Als volle dochteronderneming van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs, de NVM, verzorgen wij de opleidingen en jaarlijkse educatie voor makelaars, taxateurs en andere vastgoedprofessionals. En om dat in de toekomst te blijven doen hebben we jou nodig!

Waarom doceren bij de Academie voor Vastgoed?
Er zijn een heleboel redenen om je als docent bij de Academie voor Vastgoed aan te sluiten. Samen met een gepassioneerd team werken aan het beste onderwijs voor een brede groep vastgoedprofessionals is er een van. Daarnaast geef je als docent bij de Academie niet alleen klassikaal en online les, je helpt ook bij het maken van webinars en e-learning. Je wordt ondersteund in je didactische ontwikkeling en je krijgt de kans om, samen met onze opleidingsadviseurs, ons cursusaanbod steeds toegankelijker en relevanter te maken.

Wat verwachten we van jou?

Inzet, betrokkenheid, kennis en de ambitie om onze cursisten en studenten op een informatieve, leuke en eigentijdse manier kennis bij te brengen. We zoeken naar de bereidheid om ons te helpen en actief bij te dragen aan de ontwikkelingen die wij als Academie doormaken. We vragen inventiviteit, nieuwe ideeën, een onorthodoxe benadering in je manier van denken en werken. Kortom, onze cursisten en studenten moeten iets van jou leren, maar wij ook! En we hopen dat jij het werken bij ons ook als een verrijking ziet, die bijdraagt aan jouw ontwikkeling.

Hoe zien we dat verder voor ons?

Als jij jezelf herkent in dit profiel en je beschikt over bovenmatig veel kennis van specialistische onderdelen van de vastgoedbranche, dan maken we heel graag kennis met jou. Als we net zo enthousiast zijn als jij, nemen we je op in ons docentenbestand. Zodra we op zoek gaan naar een docent met jouw profiel, nemen we contact met je op. Dat kan een tijdje duren, maar soms ook heel snel gaan.

Wat zijn onze wensen?

Geen eindeloze eisen-lijst, want jouw kennis en een match met jouw persoonlijkheid is het allerbelangrijkste. Maar onze ideale docent heeft ook:

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Talent en ambitie om kennis aan een groep leerlingen of cursisten over te brengen.
  • Voldoende online vaardigheden om via Zoom, Teams en andere vormen van online communicatie kennis over te brengen.

Als je enthousiast wordt van deze oproep reageer dan snel. In ieder geval met een toelichting en/of CV waarmee je ons laat zien dat je een aanwinst bent voor ons docententeam.
Wil je daar ook jouw vakgebied bij vermelden? 

Heb je eerst nog vragen, dan kun je contact opnemen met Jan-Willem Seip. Stuur een mail naar j.seip@academievoorvastgoed.nl of bel met 06 55 00 09 50.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Let op: we zoeken naar zelfstandige docenten, er wordt geen dienstverband aangeboden. 

NIEUW in de vijf kwartier serie: onderhandelen!image title

Op maandag 7 juni giet superspecialist George van Houtem speciaal voor jou als vastgoedprofessional zoveel mogelijk kennis in een online seminar van vijf kwartier. Je leert niet hoe je onderhandelt bij aan- of verkoop (want dat kun je tenslotte al) maar wel hoe je nóg betere onderhandelresultaten behaalt en wat dé geheimen van het onderhandelen zijn. 

Zo zet jij in de toekomst zelfs de meest complexe onderhandelingen met zelfvertrouwen naar jouw hand! Dit seminar wil je niet missen, klik hier om je aan te melden!

*1 PE-punt VastgoedCert en 1 vrije ruimte punt NRVT