image title
image title
image title

Gaat u met ons mee naar StrijpR?

11 november 2019

image

Ga op 29 november met ons mee naar de Eindhovense nieuwbouwwijk Strijp R en kom alles te weten over de wijk met een verleden: Strijp R is een van de drie industrieterreinen die Philips tussen de jaren '20 en '50 ontwikkelde. Inmiddels is Philips verhuisd naar Amsterdam en Strijp R herontwikkeld.

Nieuwbouwspecialist Pieter van Santvoort vertelt in de ochtend over zijn rol als nieuwbouwmakelaar in dit project. Hij spreekt in het restaurant van Piet Hein Eek, die eveneens nauw bij de ontwikkeling van Strijp R betrokken was.

's Middags nemen we u samen met Ralf Peeters, Projectdirecteur bij Amvest mee op een rondleiding door de wijk. Ralf is projectdirecteur van Strijp R en neemt ons, onder andere, mee naar een opgeleverde woning. Kortom; 29 november heeft u de unieke kans om zelf te ervaren wat de mogelijkheden zijn van een groot herbestemmingsplan! Meld u vandaag nog aan via onderstaande button. 

(Foto via strijpr.nl)

 

NIEUW in de vijf kwartier serie: onderhandelen!image title

Op maandag 7 juni giet superspecialist George van Houtem speciaal voor jou als vastgoedprofessional zoveel mogelijk kennis in een online seminar van vijf kwartier. Je leert niet hoe je onderhandelt bij aan- of verkoop (want dat kun je tenslotte al) maar wel hoe je nóg betere onderhandelresultaten behaalt en wat dé geheimen van het onderhandelen zijn. 

Zo zet jij in de toekomst zelfs de meest complexe onderhandelingen met zelfvertrouwen naar jouw hand! Dit seminar wil je niet missen, klik hier om je aan te melden!

*1 PE-punt VastgoedCert en 1 vrije ruimte punt NRVT