image title
image title
image title

Even voorstellen: opleidingsadviseur Myrthe

23 februari 2021

image

Even voorstellen: Myrthe, sinds half februari gestart als opleidingsadviseur bij de Academie voor Vastgoed

Myrthe richt zich op de ontwikkeling en leerbehoefte van woningmakelaars binnen de onderwerpen nieuwbouw, huur/verhuur en aankoop. "Prachtige onderwerpen waar ik vanuit mijn werkervaring bij zowel commerciële vastgoedpartijen als de overheid raakvlakken mee heb", aldus Myrthe.

In haar vrije tijd is Myrthe best een beetje een Fundamentalist en volgt zij de ontwikkelingen en innovatie in de woningmarkt -en bouw graag. Daarnaast is ze veel buiten te vinden, loopt ze hard en is Myrthe dol op lekker eten maken en opeten. Het nieuwe NVM-kantoor verreist in de omgeving van haar woonplaats, dus mocht je nog niet op de hoogte zijn van de mooie en gave plekken in Leidsche Rijn laat het weten, dan vertelt ze je daar met plezier over. 

NIEUW in de vijf kwartier serie: onderhandelen!image title

Op maandag 7 juni giet superspecialist George van Houtem speciaal voor jou als vastgoedprofessional zoveel mogelijk kennis in een online seminar van vijf kwartier. Je leert niet hoe je onderhandelt bij aan- of verkoop (want dat kun je tenslotte al) maar wel hoe je nóg betere onderhandelresultaten behaalt en wat dé geheimen van het onderhandelen zijn. 

Zo zet jij in de toekomst zelfs de meest complexe onderhandelingen met zelfvertrouwen naar jouw hand! Dit seminar wil je niet missen, klik hier om je aan te melden!

*1 PE-punt VastgoedCert en 1 vrije ruimte punt NRVT