image title
image title
image title

Eerste makelaarsdiploma met NLQF kwalificatie uitgereikt

13 maart 2019

image
Op 7 maart hebben Jan Mes, directeur VastgoedCert en Marnix ten Voorde, directeur SVMNIVO samen het eerste NLQF-gekwalificeerde makelaarsdiploma uitgereikt. Martijn Grootveld van NVM-makelaar Dingemanse Makelaars uit Middelburg mocht het diploma in ontvangst nemen. Het Nederlandse kwalificatieraamwerk NLQF is de nationale variant van het European Qualification Framework (EQF). Op basis hiervan worden diploma’s qua niveau internationaal vergelijkbaar. Met deze inschaling is dus een belangrijke stap gezet richting het verhogen van het kwaliteitsniveau van opleidingen en diploma’s.

Lees meer op Vastgoedactueel.nl.

image titleTekort aan aanbod pakt u niet aan door simpelweg meer marketing(budget) in te zetten. Maar hoe dan wel? Dat ervaart u tijdens verschillende workshops op de Themadag Wonen op 13 juni in Zeist.

Xander Coolen gaat met u slag met een concreet actieplan om te komen tot meer samenwerking met projectontwikkelaars. Van Riny van As geeft u alle ins en outs over emotiebeheer en Lonneke van Dasler vertelt hoe u invloed uit kunt oefenen op de keuzes die klanten maken. Wilt u meer leren over de MIDAS-tools? Ook dan is de Themadag Wonen voor u. Eric De Graaf laat live zien hoe u bijvoorbeeld Nieuwbouwadvies PRO in kunt zetten bij uw acquisitie.

Kortom: de Themadag Wonen wilt u niet missen. Meld u vandaag nog aan via de link in comments. Deelname levert u tevens 6-PE punten op voor VastgoedCert en NRVT (uitgezonderd WOZ)

Voor meer informatie of om u direct aan te melden klikt u hier.