image title
image title
image title

Docente Justine van Lochem benoemd tot bijzonder hoogleraar Huurrecht

13 mei 2020

image
Trots op docente Justine van Lochem. Zij is door de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) met ingang van het nieuwe collegejaar officieel benoemd tot bijzonder hoogleraar Huurrecht bij de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen. Gefeliciteerd Justine! Lees meer

image title

De Autoriteit Persoonsgegevens ontvangt de laatste tijd steeds vaker klachten van consumenten die vinden dat makelaars voorafgaand aan de eerste bezichtiging teveel informatie opvragen. Ook zijn er klachten over het omgaan met en bewaren van persoonsgegevens en andere data.

Weet jij wat er wel en niet mag binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming? Wanneer je welke gegevens mag opvragen en of je die gegevens dan mag bewaren? En zo ja, hoe lang?

In de online cursus ‘AVG in vijf kwartier’ krijg je van mr. Bas van Overeem van advocatenkantoor Corten De Geer je in vijf kwartier het antwoord op deze vragen en meer. Na afloop weet je alles wat je als (medewerker van een) makelaar of taxateur moet weten over de AVG.