image title
image title
image title

De Academie voor Vastgoed op de Dag van het Vastgoed

19 oktober 2018

image
De dag van het Vastgoed is hét evenement voor vastgoedprofessionals georganiseerd door VastgoedPRO. Dit jaar is het thema: Changes & Chances.  U krijgt antwoord op de vraag hoe u in de huidige woningmarkt, waar verandering de enige constante lijkt te zijn, uw kansen pakt. De Dag van het Vastgoed vindt plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. 

Bezoek onze stand (stand-nummer 6) en kom alles te weten over de veranderingen en kansen op opleidingsgebied.
Onze opleidingsadviseurs staan voor u klaar. 

De Dag voor het Vastgoed is een dag vol inspiratie waarop u ook veel gelegenheid tot netwerken krijgt. Ga naar www.dagvanhetvastgoed.nl om u aan te melden. De toegang is gratis. 

image titleBenieuwd naar nieuwe manieren om huizenbezitters voor u te als verkoopmakelaar te laten kiezen?
Om de huizenbezitter van uw verkoopplan te overtuigen? Of bent u op zoek naar slimme manieren om samen te werken met projectontwikkelaars? Meld u dan vandaag nog aan voor de Themadag Wonen op 13 juni aanstaande!

Top sprekers zoals oud wereldkampioen debatteren Sharon Kroes, visionair Wim Davidse  maar ook NVMs eigen Eric De Graaf vertellen u alles wat u moet weten over overtuigen, acquisitie, samenwerken en positioneren. Deze dag wilt u niet missen! U ontvangt tevens zes studiepunten in de kamer Wonen van VastgoedCert en NRVT.

Voor meer informatie of om u direct aan te melden klikt u hier.