image title
image title
image title

Bindend Studieadvies VastgoedCert

6 april 2021

image

VastgoedCert is begonnen met het uitsturen van Bindend Studieadvies (BSA) naar diegenen die de Niveaumeting Theorie (deels) onvoldoende hebben afgerond.

Heb jij van VastgoedCert een BSA gekregen voor één van de onderwerpen die getoetst zijn tijdens de Niveaumeting Theorie? Dan zijn onderstaande cursussen er voor jou om te zorgen dat je aan je verplichtingen kunt voldoen.

Zes cursussen 
Tijdens de Niveaumeting worden meerdere onderwerpen getoetst: Rechten, Financiën, Bouwkunde en de Specialismen Wonen, BV en LAV (actualiteiten). Wanneer je voor één of meerdere onderwerpen niet voldoet aan de vereiste 55% score, dan krijg je van VastgoedCert een Bindend Studie Advies. Door het volgen van de desbetreffende cursus(sen) voldoe jij aan je educatieverplichtingen voor VastgoedCert. 

Voor alle onderwerpen die met de Niveaumeting Theorie getoetst worden, bieden we een eendaagse cursus aan waarmee jij je certificering kunt verlengen. Dit zijn de zes cursussen die je kunt volgen nadat je een Bindend Studieadvies hebt gekregen óf ter extra voorbereiding op de Niveaumeting:

Naar aanleiding van de resultaten uit de Niveaumetingen Theorie is een analyse gemaakt van de onderwerpen waar deelnemers de minste punten op scoorden. Deze analyse is de basis voor de inhoud van onze cursussen. Zo weet je zeker dat je weer helemaal up-to-date bent! Let op: het is van belang dat je je per cursus aanmeldt conform de voorgeschreven onderdelen uit het Bindend Studieadvies dat je van VastgoedCert hebt ontvangen.

image title

De Autoriteit Persoonsgegevens ontvangt de laatste tijd steeds vaker klachten van consumenten die vinden dat makelaars voorafgaand aan de eerste bezichtiging teveel informatie opvragen. Ook zijn er klachten over het omgaan met en bewaren van persoonsgegevens en andere data.

Weet jij wat er wel en niet mag binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming? Wanneer je welke gegevens mag opvragen en of je die gegevens dan mag bewaren? En zo ja, hoe lang?

In de online cursus ‘AVG in vijf kwartier’ krijg je van mr. Bas van Overeem van advocatenkantoor Corten De Geer je in vijf kwartier het antwoord op deze vragen en meer. Na afloop weet je alles wat je als (medewerker van een) makelaar of taxateur moet weten over de AVG.