image title
image title
image title

Academie voor Vastgoed presenteert: Ben Tiggelaar

21 september 2018

image

Op dinsdag 30 oktober aanstaande organiseert de Academie voor Vastgoed samen met Denkproducties haar grootste evenement van het jaar: Ondernemerschap in één dag met managementgoeroe Ben Tiggelaar.  Tijdens een dagvullend programma staan kennis, ondernemerschap en netwerken centraal. Ondernemerschap in één dag vindt plaats in het Gooiland Theater in Hilversum. 

De inhoud van dit unieke, kleinschalige seminar is speciaal afgestemd op makelaars en taxateurs.  In één dag leert u alles over leiderschap, strategie, organisatie en het versterken van uw marktpositie. Ben Tiggelaar neemt de makelaar en taxateur in vier blokken mee langs de meest relevante managementinzichten in relatie tot ondernemerschap. U krijgt antwoord op vragen als: wat moet ik weten over leiderschap? Wat is er nodig om mijzelf en anderen echt te motiveren? Hoe pak ik een onderscheidende marktpositie? En, hoe maak ik mijn kantoor toekomstproof?

Het seminar telt mee in alle kamers  voor zowel VastgoedCert als NRVT (6 studie-uren). Dus, geïnspireerd raken door een van Nederlands grootste managementgoeroes en studie-punten verdienen? De Academie voor Vastgoed maakt het mogelijk. 

Ben Tiggelaar is bestsellerauteur, internationaal spreker en gedragswetenschapper. Hij zorgt voor inzicht en inspiratie op het gebied van leiderschap en verandering. 8 van zijn boeken stonden al op nummer 1 in de Nederlandse management top 10! Meer dan 17.600 managers namen inmiddels deel aan zijn seminar MBA in één dag. Hun belangrijkste conclusie: hier kan ik écht iets mee. Nieuwe inzichten, nieuwe ideeën, nieuwe energie en heel veel praktische tips om meteen mee aan de slag te gaan. 

Verzeker u vandaag nog van een plek in de zaal door u HIER aan te melden. 
Ondernemerschap in één dag, dinsdag 30 oktober van 10:00 tot 16:45 uur in het Gooiland Theater Hilversum, Emmastraat 2 (route).

 

Verbaal Meesterschap, dé sleutel tot uw succes!

image title

In samenwerking met Denk Producties presenteren wij u op 3 oktober 2019 dé leiderschapstrainer van Nederland: Remco Claassen.

Remco deelt op deze dag zijn beste inzichten voor het eerst exclusief voor makelaars en taxateurs. Persoonlijke overtuigingskracht is de sleutel tot uw succes. Dit is hét moment om een verbale voorsprong te nemen op uw concurrent.
Schrijf u vandaag nog in*.

*6 PE-punten VastgoedCert en NRVT (niet voor WOZ)