image title
image title
image title

Academie voor Vastgoed lanceert opleidingsaanbod voor woningcorporaties

18 november 2019

image

De Academie voor Vastgoed wil woningcorporatiemedewerkers de mogelijkheid bieden om zich verder te ontwikkelen in hun vakgebieden of in één van de vastgoedspecialisaties. Op maandag 18 november introduceert de Academie daarom maatwerk voor de corporatiesector.  

 

Goed en betaalbaar wonen faciliteren, nu én in de toekomst. Het is geen eenvoudige opgave. In de corporatiesector is het extra belangrijk om te blijven leren. Met actuele kennis en toegespitste vaardigheden kunnen medewerkers echt van toegevoegde waarde zijn voor hun corporatie, aanverwante organisaties en de sociale woningbouw. “We hebben ons goed voorbereid om de medewerkers van woningcorporaties op professionele wijze bij te scholen”, stelt manager van de Academie; Lydia van Dalen. “Van markt tot wet- en regelgeving, waarderen tot makelen én van projectontwikkeling tot beheer. Ons aanbod bevat onderwerpen en leerdoelen voor elk vakgebied.” 

 

De Academie is inmiddels meer dan 55 jaar actief en uitgegroeid tot een vast begrip op de vastgoedmarkt. “Wij vertalen onze expertise naar de dagelijkse praktijk van de cursist, die elke dag met passie werkt aan meer woongenot voor de consument”, zegt Van Dalen. Om deze vertaalslag naar de praktijk te maken, werkt het opleidingsinstituut samen met docenten die midden in het vastgoed- en maatschappelijk werkveld staan. Van Dalen vervolgt: “Het docententeam zal nauw aansluiten bij de leerbehoeften binnen de woningcorporaties en de kwaliteit van ons maatwerk en cursusaanbod waarborgen.” Naast ééndaagse bijscholing, krijgen corporatiemedewerkers de mogelijkheid om zich via een opleidingstraject te specialiseren. Te denken valt aan een specialisatie tot verhuur- of nieuwbouwspecialist.  

 

Om het inschrijven voor cursussen te vergemakkelijken is de Academie een samenwerking aangegaan met Plusport. Hier kunnen woningcorporaties een friendsrelatie met de Academie aangaan en het aanbod van de Academie in hun eigen opleidingscatalogus plaatsen, wel zo gebruiksvriendelijk. 

Lees hier meer over het aanbod voor de corporatiesector.

Corona update – vanaf 1 september ook weer op locatie!image title

Vanaf 1 september geeft de Academie ook weer op locatie les! Uiteraard rekening houdend met alle dan geldende COVID-maatregelen.

Voor diegenen die zich nog niet comfortabel voelen bij het samenkomen in een lokaal worden verschillende cursussen en vakopleidingen nog steeds in ons virtuele klaslokaal aangeboden. Je kunt dus zelf kiezen: volg je de les op locatie of kies voor de locatie ‘Zoom’ en doe je waar maar wilt mee in ons virtuele klaslokaal.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 030 608 51 60.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.