image title
image title
image title

Academie voor Vastgoed lanceert opleidingsaanbod voor woningcorporaties

18 november 2019

image

De Academie voor Vastgoed wil woningcorporatiemedewerkers de mogelijkheid bieden om zich verder te ontwikkelen in hun vakgebieden of in één van de vastgoedspecialisaties. Op maandag 18 november introduceert de Academie daarom maatwerk voor de corporatiesector.  

 

Goed en betaalbaar wonen faciliteren, nu én in de toekomst. Het is geen eenvoudige opgave. In de corporatiesector is het extra belangrijk om te blijven leren. Met actuele kennis en toegespitste vaardigheden kunnen medewerkers echt van toegevoegde waarde zijn voor hun corporatie, aanverwante organisaties en de sociale woningbouw. “We hebben ons goed voorbereid om de medewerkers van woningcorporaties op professionele wijze bij te scholen”, stelt manager van de Academie; Lydia van Dalen. “Van markt tot wet- en regelgeving, waarderen tot makelen én van projectontwikkeling tot beheer. Ons aanbod bevat onderwerpen en leerdoelen voor elk vakgebied.” 

 

De Academie is inmiddels meer dan 55 jaar actief en uitgegroeid tot een vast begrip op de vastgoedmarkt. “Wij vertalen onze expertise naar de dagelijkse praktijk van de cursist, die elke dag met passie werkt aan meer woongenot voor de consument”, zegt Van Dalen. Om deze vertaalslag naar de praktijk te maken, werkt het opleidingsinstituut samen met docenten die midden in het vastgoed- en maatschappelijk werkveld staan. Van Dalen vervolgt: “Het docententeam zal nauw aansluiten bij de leerbehoeften binnen de woningcorporaties en de kwaliteit van ons maatwerk en cursusaanbod waarborgen.” Naast ééndaagse bijscholing, krijgen corporatiemedewerkers de mogelijkheid om zich via een opleidingstraject te specialiseren. Te denken valt aan een specialisatie tot verhuur- of nieuwbouwspecialist.  

 

Om het inschrijven voor cursussen te vergemakkelijken is de Academie een samenwerking aangegaan met Plusport. Hier kunnen woningcorporaties een friendsrelatie met de Academie aangaan en het aanbod van de Academie in hun eigen opleidingscatalogus plaatsen, wel zo gebruiksvriendelijk. 

Lees hier meer over het aanbod voor de corporatiesector.

Beste bezoeker,image title

Wegens werkzaamheden is de ingang aan de noordkant van parkeergarage Stadshuis vanaf 26 augustus met de auto* niet bereikbaar. 

Dit betekent dat u, indien u met de auto naar de Academie voor Vastgoed reist, moet navigeren naar de Tinnegieterstede 1 (3431 HW Nieuwegein). Hier kunt u de parkeergarage in rijden. Vervolgens kunt u de parkeergarage te voet aan de noordzijde verlaten zoals u gewend bent.

Bij vragen kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen. 

Team Academie voor Vastgoed

*Met de fiets of lopend kunt u de parkeergarage nog wel aan de noordkant bereiken.