image title
image title
image title

3 september start Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed

25 augustus 2020

image
Onze hagelnieuwe en actuele opleiding tot Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed gaat 3 september van start.

De opleiding blinkt uit vanwege zijn praktische opzet. Wat jij leert is direct toepasbaar én actueel. Door een mix van klassikale lessen, e-learning en zelfstudie maakt je je het vak van taxateur eigen. Een team van enthousiaste (kern)docenten bereid je goed voor op de te maken toetsen.

De scoringspercentages van de eerste groep studenten waren erg goed. Deze opleiding is de perfecte opmaat naar het meester-gezeltraject van NRVT.

Heb jij ook de ambitie om taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed te worden en wil je hier snel mee van start? De opleiding start op 3 september.

image title

De Autoriteit Persoonsgegevens ontvangt de laatste tijd steeds vaker klachten van consumenten die vinden dat makelaars voorafgaand aan de eerste bezichtiging teveel informatie opvragen. Ook zijn er klachten over het omgaan met en bewaren van persoonsgegevens en andere data.

Weet jij wat er wel en niet mag binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming? Wanneer je welke gegevens mag opvragen en of je die gegevens dan mag bewaren? En zo ja, hoe lang?

In de online cursus ‘AVG in vijf kwartier’ krijg je van mr. Bas van Overeem van advocatenkantoor Corten De Geer je in vijf kwartier het antwoord op deze vragen en meer. Na afloop weet je alles wat je als (medewerker van een) makelaar of taxateur moet weten over de AVG.