image title
image title
image title

De Academie voor Vastgoed, de beste worden in wat u doet

Stap 2: Specialisatie Makelaar Wonen

De tweede stap in de opleiding tot makelaar bestaat uit twee vakken: Praktijkleer Makelaar Wonen en Vakbekwaamheid Makelaar Wonen. De doorlooptijd van deze vakken samen is minimaal zes maanden. Wij raden aan om te starten met Praktijkleer, omdat deze kennis als bekend wordt verondersteld bij Vakbekwaamheid:

Na een succesvolle afronding van stap 1 en stap 2, mag je je registreren als Kandidaat-Makelaar Wonen (KRM-T).

Stap 3: Praktijkopleiding Makelaar Wonen 

Na stap 1 en 2 te hebben doorlopen, kan je doorgaan met stap 3: de Praktijkopleiding Makelaar Wonen. Tijdens deze opleiding word je in vijf lesdagen voorbereid op de Praktijktoets Makelaar Wonen van SVMNIVO.  Onder begeleiding van een ervaren docent. De praktijktoets bestaat uit twee onderdelen: een kwalificerend portfolio met bijbehorend assessment en een verkoopprijsindicatie van twee objecten in jouw agglomeratie.

Voor meer informatie en inschrijven voor de Praktijkopleiding Makelaar Wonen klik je op een van de onderstaande links.

Na een succesvolle afronding van de examens Basistheorie Vastgoeddeskundige, Praktijkleer Makelaar Wonen, Vakbekwaamheid Makelaar Wonen en de Praktijkopleiding Makelaar Wonen, mag jij je registreren als Register-Makelaar (RM).

image

Heeft u een vraag over onze opleidingen?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

image title

De Autoriteit Persoonsgegevens ontvangt de laatste tijd steeds vaker klachten van consumenten die vinden dat makelaars voorafgaand aan de eerste bezichtiging teveel informatie opvragen. Ook zijn er klachten over het omgaan met en bewaren van persoonsgegevens en andere data.

Weet jij wat er wel en niet mag binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming? Wanneer je welke gegevens mag opvragen en of je die gegevens dan mag bewaren? En zo ja, hoe lang?

In de online cursus ‘AVG in vijf kwartier’ krijg je van mr. Bas van Overeem van advocatenkantoor Corten De Geer je in vijf kwartier het antwoord op deze vragen en meer. Na afloop weet je alles wat je als (medewerker van een) makelaar of taxateur moet weten over de AVG.