image title
image title
image title

De eerste stap in de opleiding tot makelaar is de  Basistheorie Vastgoeddeskundige. 
> Klik hier voor meer informatie over de Basistheorie Vastgoeddeskundige

Nadat je de Basistheorie Vastgoeddeskundige succesvol hebt afgerond maak je een keuze in welke kamer jij je wilt specialiseren.

Makelaar  Wonen

Wil je makelaar van woningen worden? Dan kies je voor een specialisatie in de Kamer Wonen.  De opleiding bestaat uit drie onderdelen, die je opleiden tot kandidaat-makelaar en/of register makelaar. > Klik hier voor meer informatie over de opleiding tot (kandidaat-)makelaar wonen.

Makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed

Wil je makelaar in het bedrijfsmatig (commercieel) vastgoed worden? Dan kies je voor een specialisatie in de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed. > Klik hier voor meer informatie over de opleiding tot makelaar bedrijfsmatig vastgoed.

Makelaar Landelijk Vastgoed 

Wil je makelaar in het Landelijk Vastgoed worden? Dan is dit de opleiding voor jou. > Klik hier voor meer informatie over de opleiding tot makelaar landelijk vastgoed.

Taxateur

Wil je liever taxateur worden? 
 > Klik hier voor meer informatie over de opleiding tot taxateur. 

​Vastgoedintroductiecursus 

Wil je je eerst oriënteren in de vastgoedsector? Kies dan voor de Vastgoedintroductiecursus. Deze cursus  is vooral interessant voor (nieuwe) binnendienstmedewerkers op een vastgoed gerelateerd kantoor. Deze vastgoedintroductiecursus is niet verplicht wanneer je zelfstandig makelaar/taxateur, of assistent-makelaar wil worden.
> Klik hier voor meer informatie over de Vastgoedintroductiecursus

Assistent-makelaar wonen (ARMT) 

De Assistent-makelaarsopleiding is de snelste manier om gecertificeerd aan de slag te gaan op een makelaarskantoor waarbij je ook gediplomeerd bent om bij verkoop bezichtigingen te doen en te onderhandelen. Deze opleiding is niet verplicht wanneer je zelfstandig makelaar/taxateur wilt worden.​ Ben je werkzaam op een kantoor bij een woningcorporatie? Ook dan heeft deze opleiding een grote meerwaarde. 
> Klik hier voor meer informatie over de Assistent-makelaarsopleiding

Wat zijn de verschillen tussen de opleidingen?

De bovenstaande vakopleidingen zijn geschikt voor iedereen die werkzaam is in het vastgoed, of een carrière in het vastgoed ambieert. In onderstaand schema zie je de verschillen tussen de opleidingen:

 

​​Open Avond

Een compleet beeld krijgen van al onze opleidingen? Kom naar een Open Avond. Hier worden verschillende presentaties gegeven, kun je op je gemak het lesmateriaal bekijken en al je vragen stellen aan docenten en medewerkers van de Academie voor Vastgoed. Onderstaande video geeft een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten van een Open Avond: 

   

image

Heeft u een vraag over de opleidingen?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

image title

De Autoriteit Persoonsgegevens ontvangt de laatste tijd steeds vaker klachten van consumenten die vinden dat makelaars voorafgaand aan de eerste bezichtiging teveel informatie opvragen. Ook zijn er klachten over het omgaan met en bewaren van persoonsgegevens en andere data.

Weet jij wat er wel en niet mag binnen de Algemene Verordening Gegevensbescherming? Wanneer je welke gegevens mag opvragen en of je die gegevens dan mag bewaren? En zo ja, hoe lang?

In de online cursus ‘AVG in vijf kwartier’ krijg je van mr. Bas van Overeem van advocatenkantoor Corten De Geer je in vijf kwartier het antwoord op deze vragen en meer. Na afloop weet je alles wat je als (medewerker van een) makelaar of taxateur moet weten over de AVG.