image title
image title
image title

De leerlijn taxeren BV bestaat uit 4 onderdelen. Deel 2: Taxatiemethoden bestaat uit twee cursussen. U dient eerst de cursus Verdieping DCF te volgen en kunt vervolgens doorstromen naar de cursus DCF Analyse. Beide cursusonderdelen dient  u met goed gevolg dient af te ronden. Hieronder volgt een korte toelichting. Voor aanvullende informatie of inschrijving klikt u op de cursustitel van de cursus.

Verdieping DCF 

In de Leerlijn Taxeren BV raakt u steeds meer bedreven in het toepassen van DCF (Discounted Cashflow methode). Deze cursus is het vervolg op de DCF basiscursus. In twee dagen leert u de fijne kneepjes van DCF. U leert belangrijke parameters als exit yield, disconteringsvoet en huurgroei toepassen. Na afloop kunt u een uitgebreide waardebepaling opstellen voor diverse typen commercieel vastgoed.

Voor wie? Voor taxateurs die DCF willen leren toepassen en die voldoen aan de instroomeisen.

DCF analyse

In de Leerlijn Taxeren raakt u steeds meer bedreven in het toepassen van DCF (Discounted Cashflow methode). Deze tweedaagse cursus is het vervolg op de cursus Verdieping DCF. U leert een gevoeligheidsanalyse te maken en deze te onderbouwen voor diverse typen (complex) commercieel vastgoed.

Voor wie? Taxateurs die DCF willen beheersen en die voldoen aan de instroomeisen​.

image

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

Verbaal Meesterschap, dé sleutel tot uw succes!

image title

In samenwerking met Denk Producties presenteren wij u op 3 oktober 2019 dé leiderschapstrainer van Nederland: Remco Claassen.

Remco deelt op deze dag zijn beste inzichten voor het eerst exclusief voor makelaars en taxateurs. Persoonlijke overtuigingskracht is de sleutel tot uw succes. Dit is hét moment om een verbale voorsprong te nemen op uw concurrent.
Schrijf u vandaag nog in*.

*6 PE-punten VastgoedCert en NRVT (niet voor WOZ)