image title
image title
image title

De leerlijn Nieuwbouw

De leerlijn Nieuwbouw is voor makelaars, taxateurs, medewerkers van een woningcorporatie en iedereen die zich bezig wil houden met de ontwikkeling, aan- en verkoop en verhuur van nieuwbouwwoningen. Je vergaart kennis en vaardigheden om zowel projectontwikkelaars als belangstellenden van dienst te kunnen zijn. Na het volgen van de gehele leerlijn kan jij jezelf Nieuwbouwspecialist noemen en na het behalen van de afsluitende toets ontvang je ook een certificaat.

Onderdelen

Het is niet verplicht om de gehele leerlijn te doorlopen en je kunt zelf de volgorde van de verschillende onderdelen bepalen, zo lang je het leertraject maar afsluit met deel 4​. Het afsluitende deel is op dit moment nog in ontwikkeling. Je kunt je wel alvast aanmelden voor deel 4 door een e-mail te sturen met je NAW gegevens naar info@academievoorvastgoed.nl

Opleiding tot Woningmarktconsultant

De Leerlijn Nieuwbouw is onderdeel van de opleiding tot Woningmarktconsultant. Als je de leerlijn hebt afgerond, kun je met aanvullende modules doorleren tot gecertificeerd Woningmarktconsultant. Meer weten? Kijk dan op de pagina van de opleiding Woningmarktconsultant.

Studie-uren voor makelaar/taxateur

Deel 1: 21 studie-uren Wonen​​​ NRVT en VastgoedCert
Deel 2: 18 studie-uren Wonen NRVT en VastgoedCert
Deel 3: 12 studie-uren Wonen VastgoedCert
Deel 4: 30 studie-uren Wonen​ VastgoedCert

image

Heeft u een vraag over deze leerlijn?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl