image title
image title
image title

De leerlijn Nieuwbouw

De leerlijn Nieuwbouw is opgezet voor makelaars, taxateurs, medewerker van een woningcorporatie en iedereen die zich bezig wil houden met de ontwikkeling, aan- en verkoop en verhuur van nieuwbouwwoningen. In de Leerlijn komen alle onderwerpen aan de orde die u nodig heeft om zowel projectontwikkelaars en belangstellenden van dienst te kunnen zijn.​

In onderstaande video vertelt docent Leo Bosch over de meerwaarde van de Leerlijn Nieuwbouw en zijn docentschap:

Onderdelen

Het is niet verplicht om de gehele leerlijn te doorlopen.  U kunt zelf de volgorde van de verschillende onderdelen bepalen, zo lang u maar afsluit met deel 4​. Deel 4 is op dit moment nog in ontwikkeling.

Opleiding tot Woningmarktconsultant

De Leerlijn Nieuwbouw is onderdeel van de opleiding tot Woningmarktconsultant. Als u de leerlijn heeft afgerond, kunt u met aanvullende modules doorleren tot gecertificeerd Woningmarktconsultant. Meer weten? Kijk op de pagina van de opleiding Woningmarktconsultant.

Studie-uren voor makelaar/taxateur

Deel 1: 21 studie-uren Wonen​​​ NRVT en VastgoedCert
Deel 2: 18 studie-uren Wonen NRVT en VastgoedCert
Deel 3: 12 studie-uren Wonen VastgoedCert
Deel 4: 15 studie-uren Wonen​ VastgoedCert

image

Heeft u een vraag over deze leerlijn?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

Beste bezoeker,image title

Wegens werkzaamheden is de ingang aan de noordkant van parkeergarage Stadshuis vanaf 26 augustus met de auto* niet bereikbaar. 

Dit betekent dat u, indien u met de auto naar de Academie voor Vastgoed reist, moet navigeren naar de Tinnegieterstede 1 (3431 HW Nieuwegein). Hier kunt u de parkeergarage in rijden. Vervolgens kunt u de parkeergarage te voet aan de noordzijde verlaten zoals u gewend bent.

Bij vragen kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen. 

Team Academie voor Vastgoed

*Met de fiets of lopend kunt u de parkeergarage nog wel aan de noordkant bereiken.