image title
image title
image title

De leerlijn Nieuwbouw

De leerlijn Nieuwbouw is opgezet voor makelaars, taxateurs, medewerker van een woningcorporatie en iedereen die zich bezig wil houden met de ontwikkeling, aan- en verkoop en verhuur van nieuwbouwwoningen. In de Leerlijn komen alle onderwerpen aan de orde die u nodig heeft om zowel projectontwikkelaars en belangstellenden van dienst te kunnen zijn.​

Het is niet verplicht om de gehele leerlijn te doorlopen.  U kunt zelf de volgorde van de verschillende onderdelen bepalen, zo lang u afsluit met Deel 4​.

In onderstaande video vertelt docent Leo Bosch over de meerwaarde van de Leerlijn Nieuwbouw en zijn docentschap:

Onderdelen

Opleiding tot Woningmarktconsultant

De Leerlijn Nieuwbouw is onderdeel van de opleiding tot Woningmarktconsultant. Als u de leerlijn heeft afgerond, kunt u met aanvullende modules doorleren tot gecertificeerd Woningmarktconsultant. Meer weten? Kijk op de pagina van de opleiding Woningmarktconsultant.

Studie-uren voor makelaar/taxateur

Deel 1: 21 studie-uren Wonen​​​ NRVT en VastgoedCert
Deel 2: 18 studie-uren Wonen NRVT en VastgoedCert
Deel 3: 12 studie-uren Wonen VastgoedCert
Deel 4: 15 studie-uren Wonen​ VastgoedCert

image

Heeft u een vraag over deze leerlijn?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

Verbaal Meesterschap, dé sleutel tot uw succes!

image title

In samenwerking met Denk Producties presenteren wij u op 3 oktober 2019 dé leiderschapstrainer van Nederland: Remco Claassen.

Remco deelt op deze dag zijn beste inzichten voor het eerst exclusief voor makelaars en taxateurs. Persoonlijke overtuigingskracht is de sleutel tot uw succes. Dit is hét moment om een verbale voorsprong te nemen op uw concurrent.
Schrijf u vandaag nog in*.

*6 PE-punten VastgoedCert en NRVT (niet voor WOZ)