image title
image title
image title

Waarom deelnemen?

De Leerlijn Huur & Verhuur maakt van jou een huurspecialist! In de leerlijn worden de commerciële, juridische, economische en bouwkundige aspecten van de huurwoning en het verhuurproces behandeld. Het programma is op een praktische wijze ingestoken, zodat je meteen de opgedane kennis in de praktijk kunt toepassen.

In deze leerlijn kun je rekenen op docenten die ruime proces- en advieservaring hebben. Zij gebruiken in de les tal van praktijkvoorbeelden en besteden, indien gewenst, aandacht aan aangrenzende rechtsgebieden zoals koop, executierecht en bestuursrecht. Bovendien is er aandacht voor jouw (soms kwetsbare) positie als makelaar en/of beheerder.

In onderstaande video vertelt Rutger van Hulzen (docent Leerlijn Huur en Verhuur deel 1) over de leerlijn en zijn docentschap:

Onderdelen

 Na het succesvol afronden van de gehele leerlijn ontvang en een certificaat en mag jij jezelf huur- en verhuurprofessional noemen. 

Studie-uren voor makelaars en taxateurs

  • Deel 1+2: 21 studie-uren Wonen NRVT, 6 studie-uren Wonen VastgoedCert
  • Deel 3: 12 studie-uren Wonen NVRT, 6 studie-uren Wonen VastgoedCert
  • Deel 4: 15 studie-uren Wonen  NVRT, 6 studie-uren Wonen VastgoedCert
image

Heeft u een vraag over deze leerlijn?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

Coronavirus – Alle cursussen geannuleerd tot en met 31 mei!image title

In verband met het tegengaan van de verspreiding van het COVID-19 virus heeft de Academie al haar cursussen tot 31 mei moeten annuleren. We werken hard aan oplossingen om virtueel verder te gaan. Voor onze vakopleidingen geldt dat je hierover al bericht hebt ontvangen.

We hopen op je begrip. Voor vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 030 608 51 60.

Meer informatie over het Corona virus vind je op de site van het RIVM.