image title
image title
image title

De Academie voor Vastgoed, de beste worden in wat u doet

Wilt u weten wat uw studieverplichtingen per register zijn? Op deze pagina vindt u meer informatie. 

Het plannen van uw jaarlijkse educatie

Op de meest efficiënte manier voldoen aan uw jaarlijkse studieverplichtingen? Met een van onze cursuspakketten boekt u met één druk op de knop uw volledige jaarlijkse educatie. U hoeft niet meer zelf uit te zoeken welke cursussen u moet volgen en bent voordeliger uit dan wanneer u de cursussen afzonderlijk boekt. De cursuspakketten zijn beschikbaar voor Wonen, BV en/of LV. 

Toch liever zelf kiezen? Maak dan gebruik van onze Studieadvieswijzer 2019. Hiermee kiest u stap voor stap uw jaarlijkse educatie uit. 

Wilt u aan het begin van elk jaar persoonlijk geholpen worden bij het kiezen van uw jaarlijkse educatie? Meld u dan aan voor onze Studieadvies Service

Let op: heeft u een kortingscode van ons ontvangen omdat u heeft deelgenomen aan ons onderzoek? Deze code geldt alleen bij het boeken van een losse cursus en niet bij een cursuspakket en alleen bij boeking in het jaar 2019. De code kan alleen worden toegepast op een nieuwe boeking en dus niet worden toegepast op een cursus die reeds gefactureerd is. 

 

image

Heeft u een vraag over jaarlijkse educatie?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

Verbaal Meesterschap, dé sleutel tot uw succes!

image title

In samenwerking met Denk Producties presenteren wij u op 3 oktober 2019 dé leiderschapstrainer van Nederland: Remco Claassen.

Remco deelt op deze dag zijn beste inzichten voor het eerst exclusief voor makelaars en taxateurs. Persoonlijke overtuigingskracht is de sleutel tot uw succes. Dit is hét moment om een verbale voorsprong te nemen op uw concurrent.
Schrijf u vandaag nog in*.

*6 PE-punten VastgoedCert en NRVT (niet voor WOZ)