image title
image title
image title

De Academie voor Vastgoed, de beste worden in wat u doet

Wilt u weten wat uw studieverplichtingen per register zijn? Op deze pagina vindt u meer informatie. 

Het plannen van uw jaarlijkse educatie

Op de meest efficiënte manier voldoen aan uw jaarlijkse studieverplichtingen? Met een van onze cursuspakketten boekt u met één druk op de knop uw volledige jaarlijkse educatie. U hoeft niet meer zelf uit te zoeken welke cursussen u moet volgen en bent voordeliger uit dan wanneer u de cursussen afzonderlijk boekt. De cursuspakketten zijn beschikbaar voor Wonen, BV en/of LV. 

Toch liever zelf kiezen? Maak dan gebruik van onze Studieadvieswijzer 2019. Hiermee kiest u stap voor stap uw jaarlijkse educatie uit. 

Wilt u aan het begin van elk jaar persoonlijk geholpen worden bij het kiezen van uw jaarlijkse educatie? Meld u dan aan voor onze Studieadvies Service

Let op: heeft u een kortingscode van ons ontvangen omdat u heeft deelgenomen aan ons onderzoek? Deze code geldt alleen bij het boeken van een losse cursus en niet bij een cursuspakket en alleen bij boeking in het jaar 2019. De code kan alleen worden toegepast op een nieuwe boeking en dus niet worden toegepast op een cursus die reeds gefactureerd is. 

 

image

Heeft u een vraag over jaarlijkse educatie?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

image titleTekort aan aanbod pakt u niet aan door simpelweg meer marketing(budget) in te zetten. Maar hoe dan wel? Dat ervaart u tijdens verschillende workshops op de Themadag Wonen op 13 juni in Zeist.

Xander Coolen gaat met u slag met een concreet actieplan om te komen tot meer samenwerking met projectontwikkelaars. Van Riny van As geeft u alle ins en outs over emotiebeheer en Lonneke van Dasler vertelt hoe u invloed uit kunt oefenen op de keuzes die klanten maken. Wilt u meer leren over de MIDAS-tools? Ook dan is de Themadag Wonen voor u. Eric De Graaf laat live zien hoe u bijvoorbeeld Nieuwbouwadvies PRO in kunt zetten bij uw acquisitie.

Kortom: de Themadag Wonen wilt u niet missen. Meld u vandaag nog aan via de link in comments. Deelname levert u tevens 6-PE punten op voor VastgoedCert en NRVT (uitgezonderd WOZ)

Voor meer informatie of om u direct aan te melden klikt u hier.