image title
image title
image title

Wat als u ontevreden bent?

Jammer dat u niet tevreden bent met uw ervaring bij de Academie voor Vastgoed. Uw klacht legt u voor aan uw aanspreekpunt binnen de Academie voor Vastgoed. Weet u niet wie dit is? Bel dan ons algemene nummer en wij zorgen dat u bij de juiste persoon terecht komt: 030 – 608 51 60. Uw contactpersoon probeert u zo goed mogelijk te helpen. Indien u er niet samen uitkomt of wanneer u niet tevreden bent met de geboden oplossing, kunt u uw klacht schriftelijk indienen. Deze wordt dan in behandeling genomen door de manager van de Academie voor Vastgoed of een andere onafhankelijke persoon die niets met de gedragingen die tot de klacht geleid hebben te maken heeft.

Te ondernemen stappen:

  1. U dient uw klacht schriftelijk in, het liefst per e-mail naar info@academievoorvastgoed.nl. Formuleer duidelijk dat het een klacht betreft, wat uw klacht is en hoe deze verholpen kan worden. Verder bevat uw bericht de dagtekening, uw naam en geboortedatum.
  2. De Academie voor Vastgoed bevestigt de ontvangst van uw bericht binnen twee weken.
  3. Indien uw klacht niet in behandeling wordt genomen ontvangt u hiervan uiterlijk binnen vier weken na de ontvangstdatum schriftelijk bericht met daarbij een motivatie van dit besluit.
  4. Wanneer de Academie voor Vastgoed na onderzoek tot de conclusie komt dat de klacht (gedeeltelijk) terecht is, neemt uw contactpersoon zo spoedig mogelijk contact met u op om de zaak verder met u af te handelen.
  5. De Academie voor Vastgoed streeft ernaar uw klacht binnen zes weken na ontvangst af te handelen. 
  6. Wanneer u niet tevreden bent met de oplossing kan de klacht worden voorgelegd aan een tijdelijke geschillencommissie. Beide partijen kiezen een vertegenwoordiger en kiezen een gezamenlijke vertegenwoordiger. De beslissing van deze tijdelijke, uit drie personen bestaande, geschillencommissie is bindend voor beide partijen.
image

Heeft u een vraag?

Neem contact op
030 - 608 51 60
info@academievoorvastgoed.nl

NIEUW in de vijf kwartier serie: onderhandelen!image title

Op maandag 7 juni giet superspecialist George van Houtem speciaal voor jou als vastgoedprofessional zoveel mogelijk kennis in een online seminar van vijf kwartier. Je leert niet hoe je onderhandelt bij aan- of verkoop (want dat kun je tenslotte al) maar wel hoe je nóg betere onderhandelresultaten behaalt en wat dé geheimen van het onderhandelen zijn. 

Zo zet jij in de toekomst zelfs de meest complexe onderhandelingen met zelfvertrouwen naar jouw hand! Dit seminar wil je niet missen, klik hier om je aan te melden!

*1 PE-punt VastgoedCert en 1 vrije ruimte punt NRVT